caixa popular

La Diputació manté el seu suport a la UNED en l'aposta per transferir coneixement als municipis

La diputada Mercedes Berenguer es reuneix amb portaveus de la Universitat a Distància, que li traslladen la seua intenció de construir una biblioteca a València i crear un nou grau en Criminologia

La Diputació manté el seu suport a la UNED en l'aposta per transferir coneixement als municipis
19/06/2017 -

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha mantingut la ja habitual reunió amb representants de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) per a presentar el pressupost del centre, a més de tractar la construcció d’una biblioteca en la seu de València i la creació del nou grau en Criminologia, entre altres assumptes.

“Seguim creient més que mai en l’ensenyament públic i en la transferència de coneixement als pobles”, ha destacat la diputada de Benestar Social. Així mateix, Berenguer ha emfatitzat l’aposta de la Corporació provincial per la universitat pública i la seua presència en les comarques valencianes.

Els representants de la UNED van presentar a la diputada els nous pressupostos del centre i el seu pla estratègic, així com el projecte de construcció d’una nova aula per a exàmens i biblioteca en la seu de València i la creació del nou Grau de Criminologia. Berenguer traslladarà l’assumpte a l’àrea de Patrimoni de la Corporació, que ha d’autoritzar a la UNED la utilització de l’espai en la seua seu de València, de propietat provincial, per a la biblioteca i la sala d’estudi.

D’altra banda, la trobada va comptar amb la presència del vicerector adjunt de centres associats, Vicente Pérez, el director del centre Alzira-València ‘Francisco Tomás i Valiente’, Alejandro Cerdà, i representants de les institucions que formen el consorci –UNED seu central, la Diputació de València i el consorci d’Alzira–, així com dels ajuntaments de Gandia, Ontinyent, Xativa i Sagunt.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats