25n
25N
25N

La Diputació invertirà 3,5 milions d’euros en la millora de la seguretat vial de les carreteres del Camp de Morvedre

L’Àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí preveu actuacions en la CV-317 de Sagunt a Canet i la creació d’una rotonda en l’encreuament entre el Camí Vell de Terol i la CV-324

La Diputació invertirà 3,5 milions d’euros en la millora de la seguretat vial de les carreteres del Camp de Morvedre
14/02/2017 -

La Diputació de València invertirà 3,1 milions d’euros en la millora de la seguretat vial de la CV-317 de Sagunt a Canet, assenyalada com a punt negre per la DGT. Així mateix, destinarà altres 400.000 euros a la creació d’una rotonda en l’encreuament entre el Camí Vell de Terol i la CV-324, una actuació que també cerca garantir la circulació segura per aquesta via.

El Diputat de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat la població de Sagunt, on s’ha reunit amb l’alcalde, Quico Fernández, a qui ha presentat la projecció de treballs de l’àrea per als pròxims mesos, acompanyats per tècnics i altres membres de la corporació municipal. Després de la trobada, s’han visitat els punts en els quals es duran a terme les obres.

La prioritat per a la Diputació és la CV-317, en el tram de carretera Sagunt-Canet, una via que suporta un pas diari de 4.000 vehicles. “Encara que no suposa un punt negre històric, atès que solament ha sigut assenyalat en un any concret, per a la Corporació és una prioritat acabar amb els punts conflictius en carreteres, sempre tenint en compte la seguretat de les persones”, ha assenyalat el diputat, Pablo Seguí.

L’obra de la carretera ja es troba en procés de licitació i s’espera que s’inicien les obres en l’últim trimestre de 2017. “Anem a millorar el traçat de la via, amb una secció 7 / 10, que consisteix en 7 metres de calçada i metre i mitjà a cada costat de voral”, ha indicat Seguí. El pressupost per a aquest treball és de 3.082.685,65 euros.

Una altra important intervenció per a Sagunt serà la que l’Àrea de Carreteres té previst realitzar en la CV-324 en l’encreuament amb el Camí Vell de Terol que, segons ha explicat el diputat de Carreteres, “es tracta d’un punt conflictiu en el qual volem anteposar sobretot la seguretat vial”.

El projecte d’aquesta rotonda ja està en redacció, i al llarg del present 2017 quedarà aprovat. L’expropiació dels terrenys necessaris i la licitació de l’obra està prevista per al 2018. La inversió en aquest projecte serà d’aproximadament 400.000 euros i millorarà una intersecció que ara com ara és perillosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − nou =