caixa popular

La Diputació inverteix 7,2 milions d´euros en la millora de les carreteres del Camp de Túria

Jorge Rodríguez: “Apostem per mantenir en les millors condicions les vies ja existents i actuar en aquelles en les quals hi ha punts de conflicte amb una elevada accidentabilitat”

La Diputació inverteix 7,2 milions d´euros en la millora de les carreteres del Camp de Túria
08/02/2018 -

La Diputació de València ha invertit al voltant de 7.250.000 en les carreteres del Camp de Túria, especialment amb l’objectiu de millorar la seguretat en les vies de la comarca. Un dels projectes més destacats i ja executats és l’asfaltat de la carretera CV-315, el tram que afecta Nàquera entre el quilòmetre 12,900 i el 17+960, amb una inversió per part de la corporació provincial propera als 900.000 euros.

A aquesta acció se sumen unes altres en matèria d’asfaltat com la CV-310, el tram que afecta el municipi de Serra, en concret entre els quilòmetres 21 i 27 de l’Oronet, que va suposar una inversió propera als 275.000 euros; i l’asfaltat de la carretera d’accés a la Cartoixa de Porta Coeli des de la intersecció amb la CV-328, amb un pressupost proper als 150.000 euros.

Així mateix, s’ha dut a terme la renovació, senyalització horitzontal i vertical de les carreteres que pertanyen a la comarca del Camp de Túria amb una inversió del voltant 415.000 euros.

Actuacions en projecte

A aquestes accions ja executades se sumen altres actuacions planejades per l’àrea de carreteres en vies de la comarca, algunes de gran envergadura, com el reforç del ferm en la carretera CV-364, que afecta el tram de Benaguasil entre el quilòmetre 0 i el 6, un projecte que es troba dins de la demarcació de Villar del Arzobispo i per al qual s’han destinat 1.153.039 euros.

En general, es tracta d’una obra on es pretén realitzar un reforç del ferm mitjançant una capa de rodadora, amb l’objectiu de generar unes condicions òptimes de circulació tot tipus de vehicles i dotar-la de gran resistència enfront dels esforços tangencials. També s’han realitzat sanes per a reparar les zones més deteriorades del ferm.

“Apostem per mantenir en les millors condicions les vies ja existents i actuar en aquelles en les quals hi ha punts de conflicte amb una elevada accidentabilitat”, ha assenyalat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

A la millora de la CV-364 s’uneixen la pavimentació de la CV-375, en el tram que afecta la Pobla de Vallbona, des del quilòmetre 2+600 al 4+100, amb un pressupost de 166.290 euros; la construcció d’una vorera d’accés a la urbanització ‘El Molinete’ en la CV-336; i la modificació de la rotonda d’accés a la Reva i l’andana per als vianants de la CV-374. Aquestes dues últimes actuacions compten amb un pressupost de quasi 160.000 euros.

35 milions d’euros en conservació per a carreteres més segures

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, han presentat els nous contractes de Conservació i Manteniment de la xarxa viària provincial per als pròxims tres anys. En aqueix període 2018-2020, la Diputació invertirà prop de 35 milions d’euros en aquestes millores bàsiques en els 1.800 quilòmetres de vies que recorren els municipis valencians, amb l’objectiu que els habitants de totes les comarques puguen tenir unes carreteres més segures. En el cas de les carreteres de Camp de Túria la Diputació ha invertit al voltant de 3,5 milions dins del pla de conservació per al període 2018-2020.

Per la seua banda, el diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha parlat de “l’era de la conservació en les carreteres valencianes”, que se centrarà en actuacions com a sots, desnivells, reducció de la perillositat en corbes, glorietes, rotondes, millora del ferm i la visibilitat, adequació d’accessos a municipis i creació d’una xarxa de vies ciclo vianant, “en resposta a les nous usuaris d’una xarxa que ha d’atendre les necessitats del segle XXI”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dinou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018