La Diputació inverteix 440.000 euros en Guadasséquies i ajuda a acabar la glorieta i renovar els espais verds

“Aquestes obres en espais públics, carrers, carreteres o la xarxa d’aigües pluvials demostren que encertem en confiar en la responsabilitat d’alcaldes i alcaldesses, que decideixen les millores”, assenyala Rodríguez

La Diputació inverteix 440.000 euros en Guadasséquies i ajuda a acabar la glorieta i renovar els espais verds
17/11/2017 -

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest divendres les obres de millora de diferents espais públics de Guadasséquies, on la corporació provincial ha invertit 440.000 euros en els dos primers anys de legislatura, 120.000 més que en els anys 2014 i 2015. L’alcaldessa, Mª Carmen Vidal, ha explicat a Rodríguez els detalls de la construcció del nou parc de Sant Miquel i l’adequació del jardí del cementeri, dos de les actuacions executades amb fons provincials.

En paraules de Rodríguez, “amb aquesta inversió de 440.000 euros no sols volem contribuir a la dignificació dels espais i al fet que hi haja més i millors zones verdes en els municipis, sinó també a millorar la seguretat vial en els pobles”. El president ha assenyalat també que “aquestes obres en espais públics, carrers, carreteres o la xarxa d’aigües pluvials demostren que encertem en confiar en la responsabilitat d’alcaldes i alcaldesses, que són els que decideixen amb autonomia aquestes millores”.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Mª Carmen Vidal, ha agraït a Jorge Rodríguez “els projectes realitzats per la Diputació en Guadasséquies, i molt especialment la construcció de la glorieta en l’entrada del municipi”, una actuació de l’àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí, que amb una inversió de 120.000 euros ha permès acabar una obra “molt necessària per al poble”.

El president i l’alcaldessa han recorregut aquest municipi de La Vall d’Albaida de 460 habitants passant per la glorieta i detenint-se en algunes de les obres executades amb ajuda de la Diputació, com el nou parc de Sant Miquel, en el condicionament i construcción del qual s’han invertit 85.000 euros, i l’entorn del cementeri, amb millores en el paviment i el jardí.

Més de 440.000 euros en dos anys

Per a l’alcaldessa, “totes aquestes obres subvencionades per la Diputació són fonamentals per al progrés del poble”. Mª Carmen Vidal s’ha mostrat molt agraïda per la visita de Jorge Rodríguez i ha aprofitat per sol·licitar la futura construcció d’una rotonda amb la qual millorar els accessos al polígon, una demanda la viabilitat de la qual estudiarà la corporació a través de l’àrea de Carreteres.

La Diputació ha invertit un poc més de 440.000 euros en Guadasséquies en els dos primers anys de legislatura, dels quals 150.000 corresponen al Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM); 135.000 als tres plans d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS); 120.000 a la construcció i il·luminació de la glorieta d’accés al poble; 20.000 del Pla de Camins i Vials; 15.000 del Fons de Cooperació Municipal i 2.400 del Pla d’Ocupació de 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =

Festes Torrent 2019