caixa popular

La Diputació inaugura el seu programa de formació de personal en matèria d’Igualtat dirigit als ajuntaments

Isabel García: “La Diputació s’ha implicat al màxim perquè tots els municipis tinguen accés a les eines amb les quals treballar projectes d’Igualtat estables i efectius”

La Diputació inaugura el seu programa de formació de personal en matèria d’Igualtat dirigit als ajuntaments
23/02/2018 -

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha presentat el programa integral de formació de personal polític i tècnic dirigit a les regidories d’Igualtat, Benestar Social, i Diversitat dels municipis de la província de València. L’objectiu d’aquest programa és la sensibilització, informació i formació del personal amb responsabilitats en matèria d’Igualtat.

Aquest programa formatiu s’emmarca en el full de ruta de la Diputació a la recerca de l’impuls a la Igualtat, que va quedar vigent amb l’aprovació del Pla d’Igualtat llançat en 2017, el primer en la història de la corporació. “Ens hem implicat al màxim perquè tots els municipis tinguen accés a les eines necessàries que permeten portar avant projectes en matèria d’Igualtat estables i efectius”, ha afirmat la diputada durant la presentació.

El programa formatiu, en el qual participen més de 140 tècnics i representants polítics de més d’un centenar d’ajuntaments, és de caràcter semipresencial. El gruix del curs de 40 hores de durada es realitzarà online, excepte la sessió de presentació i la de clausura. La distribució dels cinc cursos s’ha realitzat tenint en compte la situació geogràfica dels municipis participants i la seua preferència lingüística. Els participants comptaran amb mòduls de treball individual, monogràfics de treball en grup, participació en fòrums temàtics, bibliografia especialitzada i formularis d’avaluació.

Arranca el nou portal d’Igualtat

El nou portal d’Igualtat de la Diputació de València ja està disponible en la web de la institució. En aquest espai, tant ciutadans com a tècnics d’ajuntaments poden trobar tot tipus d’informació i recursos referits a les actuacions de la Diputació en matèria d’Igualtat, Inclusió i Gènere. A més, el portal http://igualtat.dival.es/ permet l’accés a legislació, convocatòries per a associacions i ajuntaments, convenis de col·laboració amb associacions, el Pla d’Igualtat de la Diputació i notícies.

“Volem que els ajuntaments i associacions estiguen molt ben informats de totes les eines que els pot oferir la Diputació”, ha afegit García. “Tradicionalment, quan un ajuntament volia fer un projecte havia de cercar-se els seus propis convenis, actualment tenim acords amb les associacions més importants a les quals els ajuntaments poden accedir de manera gratuïta”.

La Diputació es bolca amb el 8 de març

D’altra banda, Isabel García presentarà el 7 de març l’exposició ‘Dones en Marxa’ en el Castell d’Alaquàs. L’exposició pictòrica es divideix en dos àrees en les quals la dona és la protagonista. Obres d’artistes de la talla de Sorolla o Pinazo en la qual es representa a la dona conviuran amb altres creacions de pintores i artistes femenines en una exposició que estarà disponible fins al 21 de maig.

A més de l’exposició, amb importants peces del patrimoni de la Diputació, el dia 8 de març, a la porta de la Diputació, es llegirà el tradicional manifest en defensa de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, en la qual participaran treballadores i treballadors de la institució, sindicats i responsables polítics.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 15 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC