caixa popular

La Diputació impulsa l’excel·lència en l’ús de les noves tecnologies en institucions i empreses

La Diputació impulsa l’excel·lència en l’ús de les noves tecnologies en institucions i empreses
25/06/2017 -

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han revolucionat la manera en la qual ens relacionem amb el món, també en l’àmbit de les administracions públiques i les empreses. Però l’ús d’aquestes tecnologies no passa desapercebut, sinó que té un impacte en la forma de negoci de l’organització, segons ha assenyalat Javier Peris, vicepresident d’itSMF Espanya.

Per tot açò, resulta fonamental fer un bon ús d’aquests avanços per aconseguir que les TIC es convertisquen en grans aliades i permeten optimitzar el funcionament d’una institució pública o d’una companyia. Per a compartir casos d’èxit i ser un fòrum de discussió i networking s’ha organitzat la Jornada del Comitè de la Comunitat Valenciana d’itSMF Espanya, que ha tingut lloc en la seu de la Diputació de València.

“Fòrums com aquest permeten conéixer casos de bones pràctiques perquè les TIC siguen el motor de la innovació a través del talent”, ha assenyalat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes. En l’esdeveniment s’han conegut exemples d’èxit d’empreses tan potents com a PC Components, coneguda com “l’Amazon espanyola”; de Goldcar, adquirida recentment per una de les capdavanteres europees del sector, la francesa Europcar; o de la multinacional espanyola Indra.

També, d’institucions com la Diputació de Lleida, que ha exposat la seua experiència en l’adaptació a la revolució tecnològica a través de la creació d’una sèrie d’observatoris per a l’optimització de recursos en l’àmbit de l’entitat. “L’administració ha anat a remolc de les revolucions tecnològiques de la societat. Es tracta de ser més eficients i de millorar en la prestació dels serveis a la ciutadania”, ha explicat Gerard Serra, de la Diputació de Lleida.

Aquesta jornada s’organitza anualment per actuar com a fòrum de debat i de plataforma per al coneixement d’experiències pràctiques que ajuden a la millor gestió i eficiència de les tecnologies en les organitzacions. Sota el títol “Talent i Innovació en la Gestió del Servei”, la cita ha comptat en aquesta ocasió amb la presència de nou ponents de primer nivell, així com amb la col·laboració d’entitats com AVISA, ATIAL o el Col·legi Oficial d’Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris