25n
25N
25N

La Diputació impulsa la 10K Femenina de València amb l'obertura d'inscripcions

La carrera, en la qual col·labora la corporació provincial, se celebrarà el pròxim 4 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

La Diputació impulsa la 10K Femenina de València amb l'obertura d'inscripcions
15/12/2017 -

La Diputació de València, a través de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Esports que lidera la diputada Isabel García, recolza un any més la 10KFem València, una prova organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que té com a principal objectiu fomentar l’esport entre les dones, a través de la participació de les mateixes en les carreres populars per a aconseguir la Igualtat en la pràctica esportiva.

La carrera, que se celebrarà el pròxim 4 de març de 2018, està organitzada per ‘Nosaltres Esportistes’ i compta amb la col·laboració de la Diputació de València i el patrocini de diverses entitats públiques i privades. La prova està dirigida a totes les afeccionades al running que vulguen celebrar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu, aprofitant l’ocasió per a sumar cada vegada a més fèmines a la pràctica de l’esport.

El running femení s’alia amb la infància i l’adolescència

Com és habitual, part de la recaptació generada per la venda de dorsals es destinarà a una entitat solidària. L’organització de la prova ha escollit per a 2018 a la Fundació ANAR, que es dedica a treballar per la infància i joventut en risc i, recentment, ha engegat una campanya en col·laboració amb la Diputació de València per a prevenir la violència de gènere des de l’adolescència. Així, les corredores podran ajudar a aquesta labor social mitjançant una donació econòmica d’entre un i tres euros durant el procés d’inscripció.

L’experiència 10KFem es completa i millora edició a edició

La Carrera 10KFem es caracteritza per promoure la pràctica d’esport entre les dones com una via d’apoderament. Per a açò, la celebració de la prova sempre es completa amb una sèrie de sessions d’entrenament setmanals oferides per entrenadores professionals i atletes d’elit, que començaran el pròxim mes de gener.

Entre les novetats en 2018, es preveu que aquesta iniciativa es desenvolupe no solament en la ciutat de València, sinó també en diferents localitats de la província. D’aquesta manera, s’espera que més corredores gaudisquen d’una preparació física de qualitat i en grup. Així mateix, es transmet a totes les dones el missatge que qualsevol meta és assolible quan s’entrena per a açò.

L’organització de la carrera té previst comunicar en les pròximes setmanes novetats quant al recorregut, així com un complet programa d’activitats paral·leles que també persegueixen fomentar la plena incorporació de les dones a l’esport.

Una cita de referència i en creixement

El diumenge previ a la celebració del Dia de la Dona està reservat a València des del passat 2015 per a la Carrera 10KFem, que s’ha consolidat en el calendari runner de la ciutat amb quatre edicions i que el passat 2017 va aconseguir mobilitzar a prop de 2.000 corredores. Així, el pròxim 4 de març de 2018 s’espera igualar el bon acolliment que ha tingut aquesta prova des dels seus inicis, sent pionera a Espanya en concebre’s en categoria femenina en la distància de 10.000 metres.

Les inscripcions a la prova estan obertes, i es poden realitzar de manera presencial en els centres El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre i Avinguda de França a València o via telemàtica, en la mateixa web de la carrera i en la plataforma d’inscripcions www.carrera10kfem.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 2 =