25n
25N
25N

La Diputació finalitza l'obra de millora de la seguretat en la glorieta que unix la CV-324 amb el camí vell de Terol

L’àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García ha invertit 500.000 euros en una actuació que resol els problemes registrats en un punt perillós històricament reivindicat

La Diputació finalitza l'obra de millora de la seguretat en la glorieta que unix la CV-324 amb el camí vell de Terol
12/03/2021 -

La glorieta d’intersecció de la carretera CV-324 amb el camí vell de Terol, al nord de Sagunt, ja es troba en servei després de les obres de millora de la seguretat viària executades per l’àrea d’Infraestructures de la Diputació de València, que amb esta actuació resol els problemes de trànsit d’un tram la perillositat del qual havia sigut històricament qüestionada.

Les obres van començar a executar-se a l’octubre del passat any i després dels quatre mesos de treball previstos la nova infraestructura està ja en servei en una zona en la qual confluixen els accessos a l’autovia, un centre escolar i diferents localitats del Camp de Morvedre. Esta actuació és la primera fase de les obres de condicionament, reforç del ferm i millora de la seguretat viària en la carretera que unix Petrés i l’autovia A-7.

En la primera fase de renovació de la via, l’àrea de Carreteres que dirigix Rafa García va decidir abordar de manera independent la millora d’esta intersecció convertida en glorieta, donada la perillositat d’este punt de la xarxa viària provincial. Al llarg d’enguany està prevista la redacció del projecte per a posar en marxa la segona fase de l’actuació en la CV-324, que contempla el condicionament del tram entre Petrés i l’accés a Sagunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 8 =