caixa popular

La Diputació de València reforça llaços entre l'administració pública i les universitats amb el CTalent

La Diputació de València reforça llaços entre l'administració pública i les universitats amb el CTalent
18/07/2017 -

La Diputació de València continua ampliant el seu Pla Estratègic de Gestió i Retenció del Talent, àrea que dirigeix el diputat provincial Bartolomé Nofuentes, amb el programa CTalent, una iniciativa que estreny les relacions entre les universitats i els municipis.

Es tracta d’un treball col·laboratiu entre la Central de projectes de la Diputació de València i professors universitaris amb el qual s’organitzen i alineen les pràctiques obligatòries de la universitat per a respondre a demandes reals propostes pels mateixos departaments de les institucions públiques.

D’aquesta manera, en paraules de Nofuentes, “estem proporcionant escenaris d’aprenentatge pràctic i amb impacte social, alhora que els municipis obtenen un servei de qualitat”.

Es tracta d’una col·laboració en la qual amb l’aprenentatge s’ofereix un servei i amb el servei s’aprén, seguint la nova metodologia coneguda com a “ApS” (aprenentatge-servei).

“Gràcies al CTalent generarem competències en integrar aprenentatges, habilitats i valors socials. I d’aquesta manera no solament preparem millors tècnics, sinó també, millors ciutadans”, va concloure Nofuentes.

Actualment, en l’aplicació pilot d’aquesta metodologia ja s’han sumat dinou ajuntaments de la província, que podran beneficiar-se dels diferents serveis que la Diputació ofereix, com a anàlisi i informes estadístics, aplicació d’eines de qualitat i excel·lència a la gestió municipal o estudis de viabilitat per a la implantació d’activitats relacionades amb el foment del desenvolupament.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris