25n
25N
25N

La Diputació de València dóna suport a l'emprenedorisme en la presentació d'a3SIDES

El diputat Bartolomé Nofuentes felicita “el treball col·laboratiu dels tres equips per a donar solucions integrals en l’àmbit del programari de gestió”

La Diputació de València dóna suport a l'emprenedorisme en la presentació d'a3SIDES
23/11/2016 -

La Diputació de València continua apostant i donant suport als emprenedors, com ha demostrat una vegada més en l’acte de presentació d‘a3SIDES, la marca sota la qual s’han fusionat les aplicacions valencianes Cháfer, Indesoft i Kenus per a convertir-se en distribuïdores de Wolters Kluwer a València.

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, va aplaudir la iniciativa i va felicitar «el treball col·laboratiu que des dels tres equips es ve duent a terme per a donar solucions integrals en l’àmbit del programari de gestió». En aquest sentit, el diputat provincial va destacar que per a la Diputació «és un orgull comptar amb aquests emprenedors i som molt conscients del paper que hem de jugar, per la qual cosa el nostre objectiu principal és el de donar suport i potenciar aquestes iniciatives».

Bartolomé Nofuentes va recordar els projectes europeus dels quals aquestes empreses poden beneficiar-se i es va comprometre a continuar tendint ponts entre els emprenedors i les PYMES, i la Unió Europea, per a acostar els fons de finançament i les plataformes empresarials existents.

Després de l’obertura de l’acte de presentació per Nofuentes, el soci gerent i responsable de l’àrea de Programari de Recursos Humans, Juan Cháfer, va presentar a la resta de l’equip i va parlar de l’origen i objectius de la nova marca a3SIDES, que pretén donar solucions integrals en l’àmbit del programari de gestió.

Per la seua banda, el director general de Wolters Kluwer, Josep Aragonés, va analitzar quina hauria de ser l’evolució del despatx professional i l’empresa per a aconseguir convertir-se en negocis competitius que marquen la diferència.

La presentació, que va servir com a arrancada de la temporada de Factoria Rambleta, també va comptar amb l’exjugador de bàsquet Juanma López Iturriaga com convidat d’excepció, qui va parlar de la motivació i la superació personal en la seua ponència “L’energia triomfant”.

A l’acte també van assistir representants del Col·legi de Graduats Socials de València, l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana, el Col·legi d’Economistes de València, la Confederació Empresarial Valenciana o l’Associació de Xicotetes i Mitjanes Empreses Professionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =