25n
Orgull
Orgull

La Diputació de València col·labora en el Pla d'Ocupació de la Generalitat i altres administracions locals

La Diputació de València col·labora en el Pla d'Ocupació de la Generalitat i altres administracions locals
03/08/2016 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha signat un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, les diputacions de Castelló i Alacant, i els ajuntaments valencians per a impulsar la contractació de joves i aturats de llarga durada. La Generalitat aportarà 23 milions d’euros al pla i les diputacions complementaran les ajudes amb altres cinc milions d’euros.

La Diputació de València destinarà tres milions d’euros a través del seu pla d’Ocupació, que s’engegarà a partir del mes de setembre, per a complementar les ajudes de la Generalitat Valenciana en aquesta matèria i ampliar així el nombre de persones que puguen participar. Jorge Rodríguez ha assegurat que amb aquest pla “estem aconseguint un doble objectiu: lluitar de manera unida i conjunta contra la xacra de l’atur i millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques”. Així mateix, el president de la Diputació ha assenyalat que l’objectiu és “generar llocs de treball de qualitat, garantint el salari mínim interprofessional amb contractes d’entre tres i sis mesos de durada”. El Pla d’Ocupació de la Generalitat invertirà un total de 28 milions d’euros a la Comunitat per a “finançar els costos salarials per a persones desocupades que contractaran els ajuntaments per a obres o serveis d’interès general o social”, segons ha explicat el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït la col·laboració mostrada per totes les institucions que han participat i ha reiterat la seua voluntat de donar “capacitat i il·lusió a gent que, en moltes ocasions, ho ha perdut” a causa de les circumstàncies econòmiques.

“És molt important en aquests moments de crisis, no solament econòmica sinó també política, que els ciutadans sàpien que el que ens han d’unir sempre a les institucions són els seus problemes i, per tant, hem de fer tot l’esforç que siga necessari per a cercar solucions en aquests problemes fonamentals”, ha explicat president de la Generalitat. En l’acte de presentació del Pla també han participat els presidents de les diputacions de Castelló i Alacant, Javier Moliner i César Sánchez, respectivament, així com el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, i el director general d’Administració Local, Antoni Such.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + catorze =