25n
25N
25N

La Diputació de València aprova la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO”

La Diputació de València aprova la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO”
27/10/2016 -

La Diputació de València ha aprovat aquest dimarts la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO!”. Uns premis que, com indica el diputat de Transparència, Roberto Jaramillo, naixen «amb l’objectiu d’enfortir la cultura de transparència i obertura cap als ajuntaments i la societat».

Continuant amb el desenvolupament de l’Estratègia GO! #DiputacióValència aprovada el 27 d’abril per la Diputació, el Servei de Transparència desenvolupa els projectes que en ella es contemplaven en convocar uns premis que pretenen servir de «estímul i promoció del govern obert, reconeixent i atorgant la importància que es mereixen els mitjans socials i l’activisme cívic», en paraules del diputat.

Dos seran les categories en les quals es dividiran aquests premis, Premis GO! a la recerca i Premis GO! Societat civil, amb una dotació econòmica de dotze mil euros, clar compromís de la Diputació, a través de la Delegació de Transparència, per la promoció del coneixement i la seua devolució a la societat a través de l’impuls a l’Estratègia GO!

Els Premis GO! a la recerca tenen per objectiu premiar l’activitat científica i de recerca en govern obert i la seua incidència en la realitat social, econòmica o jurídica, reconeixent la divulgació en aquesta matèria.

Per la seua banda, els Premis GO! Societat Civil pretenen servir de reconeixement a la promoció de la cultura de govern obert realitzada des de mitjans socials i de comunicació, associacions o «hackers» cívics els qui, des de diferents àmbits com el desenvolupament d’aplicacions en l’àmbit de la tecnologia social o la divulgació en blogs i xarxes socials, contribuïsquen a la difusió i divulgació del Govern Obert.

Tal com arrepleguen les bases de la convocatòria, aquesta primera edició dels Premis GO! comptarà amb les següents categories:

1. Premis GO! a la recerca: articles d’investigació
2. Premis GO! Societat Civil:
a. Accions de difusió, estudi o promoció del Govern Obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials
b. Premis GO! Aplicacions Socials
c. Difusió del Govern Obert per mitjans de comunicació d. Difusió del Govern Obert en Mitjans Socials

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + huit =