25n
25N
25N

La Diputació convoca la plaça de coordinació artística del Teatre Escalante

La Diputació convoca la plaça de coordinació artística del Teatre Escalante
05/08/2020 -

El passat 9 de juliol la Diputació de València publicava l’acord de ple de 23 de juny de 2020 de modificació de diversos llocs inclosos en la RPT, Relació de Llocs de Treball de la corporació provincial. D’aquesta manera s’aprovava la creació del lloc de Coordinador Artístic de Teatres amb classificació A1, oberta a altres administracions públiques.

El titular d’aquest lloc serà el responsable de la planificació, direcció i avaluació de les activitats artístiques programades en els Teatres de la Diputació, dirigir el Centre Teatral Escalante, seleccionar les propostes artístiques per a la producció pròpia de la temporada teatral i la programació de produccions externes, així com la programació d’altres activitats paral·leles i de l’Escola de Teatre Escalante.

Així mateix, s’encarregarà de realitzar la direcció de les produccions pròpies o les coproduccions exhibides en el Teatre Escalante. Això implica el disseny d’aquestes, la fiscalització, seguiment i el compliment dels pressupostos, així com el compliment dels objectius financers i artístics del projecte. També dirigir les gires de les produccions pròpies i coordinar i realitzar una programació de temporada en el Teatre Principal de València en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura.

El procés administratiu ha estat necessàriament condicionat pels recents mesos del confinament. Si bé s’ha allargat més del que cal, es pretén ara disposar de propostes interessants per a poder tancar l’exercici 2020 amb un cap visible al capdavant de l’Escalante.

El procediment de provisió de la plaça ha sigut gestionat pel departament de personal, després de desestimar fa mesos l’opció de convocar una alta direcció, segons diverses recomanacions jurídiques internes.

La plaça haurà de ser convocada per a la seua cobertura pel procediment de lliure designació que haurà d’ajustar-se, segons resa la convocatòria, a la condició de funcionari/a de carrera A1, “tècnic superior de serveis culturals”, i reunisca els requisits d’idoneïtat per a l’acompliment del lloc. El procés queda obert a altres administracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + divuit =

bombers
CCCC
bombers