25n
25N
25N

La Diputació connectarà Villanueva de Castellón i Senyera amb una via per a vianants i ciclistes

El Pla de Mobilitat per a Vies per a Vianants i Ciclistes de la Corporació preveu fomentar l’ús de la bicicleta com a manera de transport alternatiu a l’automòbil

La Diputació connectarà Villanueva de Castellón i Senyera amb una via per a vianants i ciclistes
26/03/2017 -

La Diputació de València obri el terme per a licitar les obres de connexió per a vianants i ciclistes entre Villanueva de Castelló i Senyera en la carretera CV-564. L’àrea de Carreteres “aposta una vegada més per incrementar aquestes unions verdes entre municipis propers, sempre de manera segura”, segons ha assenyalat el diputat, Pablo Seguí.

D’aquesta manera, es dóna començament al termini per a licitar les obres que tenen una previsió pressupostària de 234.517,39 euros i una vegada adjudicada i iniciats els treballs tindrà un termini d’execució de 4 mesos.

Aquesta actuació s’emmarca dins de el ‘Pla de Mobilitat per a Vies per a Vianants i Ciclistes ’ engegat per la Diputació de València amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a manera de transport sostenible alternatiu a l’automòbil.

L’objecte de l’obra és la construcció d’una via per a vianants i ciclistes de 4 metres d’amplària, que permetrà unir Villanueva de Castellón amb Senyera, municipis separats per menys d’un quilòmetre. La via discorrerà separada de la carretera CV-564. En aquells punts en els quals la proximitat a la carretera ho faça aconsellable, el projecte ha previst l’execució d’una doble vorada tipus trief per a separar la nova via per a vianants i ciclistes de la carretera i millorar la seguretat dels seus usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =