caixa popular

La Diputació comparteix les seues ferramentes formatives amb els emprenedors de La Vall d’Albaida

El president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, ha inaugurat un curs organitzat a través de Divalterra i el Servei de Formació de la mà de SECOT

La Diputació comparteix les seues ferramentes formatives amb els emprenedors de La Vall d’Albaida
23/11/2017 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha inaugurat aquest dijous a Ontinyent una de les sessions formatives sobre empreniment que organitza el Servei de Formació de la corporació provincial a través de l’empresa pública Divalterra. Les jornades tenen una visió pràctica i compten amb l’experiència de ponents de l’entitat de Voluntariat Sènior d’Assesorament Empresarial (SECOT).

“Volíem que la formació isquera a les comarques”, ha expressat el president a l’inici del curs. “La Diputació ha apostat per la descentralització i la cooperació entre diferents entitats perquè estem convençuts que redundarà en benefici de la ciutadania”. Aquesta iniciativa compleix així amb un dels objectius marcats en el full de ruta de la Diputació: l’aposta decidida per la formació.

Orientació per a emprenedors

El contingut de les jornades està dirigit a persones interessades a obrir el seu propi negoci (treballadors per compte aliè, en situació de desocupació o acabant els seus estudis), a més de titulars d’empreses ja en marxa que vulguen millorar la gestió de la seua activitat. Les sessions, amb una durada de dues hores, són totalment gratuïtes per al públic assistent, encara que és imprescindible registrar-se online prèviament.

Sota el lema ‘Seminari emprenedor’, s’exposaran de manera breu i senzilla alguns aspectes que les persones emprenedores han de tenir en compte a l’hora de prendre decisions sobre el seu negoci, com el pla d’empresa, el projecte de negoci, el pla de màrqueting i vendes, els estudis de mercat, el pla d’operacions i recursos humans, el pla econòmic-financer i nocions sobre economia del ben comú i el balanç social.

Les jornades impartides per aquests ‘sèniors’ de SECOT han passat ja per Sueca i Sagunt, i ara, després d’Ontinyent, faran parada a Buñol (28 de novembre) i Quart de Poblet (29 de novembre). Tot açò amb la col·laboració de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) coordinada per Divalterra, a través de les quals les persones interessades poden acudir per a rebre més informació, a més d’en la web www.divaladl.es o enviant un correu a planestrategica@divalterra.es.

Ontinyent, municipi innovador

Ontinyent es mostra així, una vegada més, com un municipi a l’avantguarda de l’empreniment, amb espais com el ‘Soterrani de les Idees’ (SODI), un entorn de ‘coworking’ en el qual formar-se i treballar compartint recursos, dirigit especialment a nous emprenedors, als qui s’ofereix un servei de formació i assessorament a baix cost i un lloc on poder treballar sense necessitat de fer cap tipus d’inversió inicial.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris