25n
25N
25N

La Diputació col·laborarà amb Geòrgia en l’intercanvi d’estudiants en el seu programa de Retenció del Talent

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, planteja al viceministre d’Agricultura de Geòrgia, George Kanishvili, formar part de Partenalia en una reunió en la institució provincial

La Diputació col·laborarà amb Geòrgia en l’intercanvi d’estudiants en el seu programa de Retenció del Talent
14/06/2017 -

La Diputació de València col·laborarà amb el Govern de Geòrgia per a l’intercanvi d’estudiants en el marc del programa de Gestió i Retenció del Talent de la institució provincial. Així ho han acordat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, i el viceministre d’Agricultura de Geòrgia, George Kanishvili, en una reunió mantinguda en la seu de la Corporació.

“Des de l’àrea de Projectes Europeus estem oberts a noves formes de cooperació amb països en els quals s’afavorisca l’intercanvi d’experiències i la formació dels alumnes”, ha assenyalat Bartolomé Nofuentes. Durant la trobada, el diputat també ha plantejat a Geòrgia la possibilitat de formar part de Partenalia, una entitat que agrupa als governs locals intermedis dels països europeus.

La reunió s’ha produït amb motiu de la presentació a Nofuentes del projecte ACDA (Capacity building to the Agriculture Cooperatives Development Agency), en el marc del programa EuropeAid, en el qual participen les empreses Evoluxer, Sarga i Avensa, i que té com a principal objectiu el desenvolupament del sector cooperatiu a Geòrgia. Una iniciativa en la qual col·labora la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana.

El programa de Gestió i Retenció del Talent tracta de posar en valor els coneixements de la joventut valenciana, beneficiant tant als joves professionals com a les entitats locals, servint de llaç entre els estudis i el món laboral. Una iniciativa que ha sigut àmpliament reconeguda, amb la nominació entre unes altres al premi de Mejor Programa Público de Retorno i Atracción del Talento 2016 de la startup Olé i la startup Europe Awards, i el reconeixement de Le Figaro Étudiant com un dels millors programes de pràctiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa