25n
25N
25N

La Diputació clausura la III edició del programa ‘Àgora amb la Dipu’ amb un taller sobre educació sexual

La diputada d’Igualtat, Joventut i Esports assenyala que com a novertar enguany hi ha prevista una trobada amb tots els participants

La Diputació clausura la III edició del programa ‘Àgora amb la Dipu’ amb un taller sobre educació sexual
06/11/2016 -

La Diputació de València ha clausurat la III edició del programa ‘Àgora amb la Dipu’ amb un taller sobre educació sexual, una formació impartida per la Coordinadora d’Associacions de Lluita Contra La Sida de la Comunitat Valenciana (CALCSICOVA). En l’acte, celebrat en el centre cultural La Petxina i que ha comptat amb la presència de la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, s’han lliurat els diplomes als 37 joves que han participat en aquesta convocatòria.

Com a novetat, està prevista la celebració d’una trobada amb tots els participants de les tres edicions d’enguany. Aquests joves rebran formació de monitors d’oci i temps lliure, i d’aquesta manera podran formar part del projecte Ciutat Jove. “Enguany hem format 70 joves de diferents col·lectius i associacions. Una inversió que anirà en benefici dels municipis, al poder preparar altres iguals, treballant en centres escolars”, ha destacat la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports.

El programa ‘Àgora amb la Dipu’ té com a objectiu formar i conscienciar els membres d’associacions i entitats juvenils de les comarques valencianes en matèria de violència de gènere, diversitat i salut sexual. Enguany s’han realitzat tres edicions en diferents municipis: Venta del Moro, Gestalgar i Antella. Un mes de formació, en el qual els participants han assistit a classes teòriques, tallers i activitats pràctiques per a incrementar el seu coneixement i habilitats socials en matèria d’Igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 1 =