25n
25N
25N

La Diputació canvia la imatge web per a potenciar l'accés de la ciutadania i ajuntaments als seus serveis

La Diputació canvia la imatge web per a potenciar l'accés de la ciutadania i ajuntaments als seus serveis
23/09/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Modernització, Ivan Martí, han presentat en roda de premsa la nova interfaç del portal web, que rep una mitjana de 80.000 visites mensuals, i que amb el canvi aspira a facilitar més l’accés dels ciutadans i ajuntaments als múltiples serveis de la corporació.

Així, la portada està ara estructurada d’acord a les diferents àrees de gestió perquè els usuaris troben de manera més ràpida els temes d’interès de cada delegació.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha subratllat en la roda de premsa que “les pàgines web hui en dia són les cares més visibles de les institucions”, i per tant la renovació de la web era una assignatura pendent ja que “des que arribem a la Diputació hem apostat de manera clara per la modernització i la transparència i volem posar a l’abast de tots els serveis de la Diputació d’una manera fàcil i accessible”.

“Hem cercat donar a la web una aparença més clara, actual i intuïtiva, enfocada al servei públic, per açò ja no sembla un portal de notícies, sinó que la nova interfície està dirigida a les àrees de gestió i es prioritza la informació de les mateixes així com l’accés directe als seus serveis”, ha explicat el diputat de modernització, Ivan Martí.

El diputat ha detallat que la informació del dia a dia, que abans apareixia com a notícies en la portada, apareixen en la nova web agrupades en la sala de premsa i en els subportales de les àrees de gestió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =