25n
25N
25N

La Diputació apropa la cultura de Govern Obert als municipis

Las Naves acull el 5 d’abril la segona edició del Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?”

La Diputació apropa la cultura de Govern Obert als municipis
22/03/2017 -

El Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, obri el 5 d’abril les jornades divulgatives en transparència, participació i rendició de comptes que la Diputació posa a la disposició dels ajuntaments de la província. «Una clara aposta pel govern obert des del coneixement i la formació», en paraules del diputat Roberto Jaramillo.

Els assistents desenvoluparan, a través de tallers, processos de disseny de polítiques de govern obert, identificant d’una manera clara i pràctica com poder dur-los a terme en la seua administració. Una sessió amb un caràcter eminentment pràctic, en la qual els assistents comprovaran com l’objectiu del govern obert és possible si ho adaptem a la realitat del municipi.

Davant l’èxit de l’anterior convocatòria, el diputat Roberto Jaramillo, es va comprometre a convocar una nova edició d’aquest seminari que impartirà novament Alberto Ortiz de Zárate el 5 d’abril. Les sessions formatives GO! són gravades i aquest material audiovisual està publicat en el canal Youtube del Servei de Transparència http://bit.ly/CanalGO «com a recurs públic al servei de la ciutadania en matèria de govern obert», en paraules de Jaramillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 13 =