25n
25N
25N

La Diputació aposta per l'esport i l'oci infantil en Expojove

Entre les activitats més destacades hi haurà karaoke, rocòdrom, bàsquet, tallers de teatre i competicions de videojocs, entre el 26 de desembre i el 4 de gener

La Diputació aposta per l'esport i l'oci infantil en Expojove
26/12/2017 -

La Diputació de València participa en la 36ª edició de Expojove amb un estand d’activitats lúdic-esportives, amb el qual la institució provincial pretén promoure la pràctica de l’esport d’una forma entretinguda i amena entre els més xicotets. El principal atractiu en l’espai de la corporació és la gran varietat d’opcions d’entreteniment, que abasta totes les edats.

L’estand de la institució provincial està dividit entre les pràctiques purament esportives, les lúdiques i les dirigides als més xicotets, sempre tenint en compte la Igualtat i la perspectiva de gènere.

Enguany, a més, s’ha establit un espai dedicat a l’àmbit de la diversitat cultural, d’igualtat i de gènere, en el qual es desenvolupen contes i activitats dirigides al públic infantil i juvenil en general, que afavoreixen l’educació per a la diversitat, les diferents orientacions sexuals existents, la no distinció de gènere i el foment del joc no sexista.

Cada dia, en diferents franges entre les 12.00 i les 19.00 hores, es realitzaran les passades d’espectacles interactius teatrals i musicals i, en finalitzar aquests, tindran lloc els contes amb valors igualitaris, coeducatius i no sexistes.

En l’expositor de la Diputació es poden practicar també diferents esports. L’estand compta amb un rocòdrom, una zona per a tirar penals i llançar a canastra, llits elàstics, zona multiaventura de ponts penjants i activitats diverses.

Així mateix, es compta amb un espai per a discapacitats físics, algunes activitats lúdiques i esportives que afavoreixen la participació de les persones amb discapacitat i la sensibilització d’aquelles que no la pateixen com, per exemple, bàsquet en cadira de rodes i futbol adaptat amb antifaços.

D’altra banda, per als quals cerquen diversió d’una forma diferent existeixen tallers de ball amb la reproducció de diferents coreografies i un escenari per a cantar en playback. Els xiquets i no tant xiquets expliquen també amb una zona de videojocs amb tres televisors i diferents consoles de marques reconegudes, on es realitzen competicions de diferents simuladors esportius.

Tampoc podien faltar les activitats enfocades al públic més jove. Els més xicotets trobaran el seu propi espai per a divertir-se amb una piscina de boles, una zona de pintacares i una altra per a desenvolupar tota la seua creativitat artística, amb taules dedicades al dibuix i la pintura. Una àmplia oferta amb la qual la Diputació pretén potenciar la pràctica esportiva i un estil de vida saludable des de la infància.

Expojove és ja una cita tradicional para milers de famílies durant el període de vacances de Nadal. Un lloc ple d’activitats, teatre, música, entreteniment i ciència. Durant aquests dies xiquets, pares, mares i avis tenen al seu abast una proposta diferent amb la qual acomiadar l’any. Pot visitar-se en Fira València fins al pròxim 4 de gener, d’11:00 a 20:00, menys els dies 31, que estarà obert de 10:00 a 14:00, i l’1 de gener, de 16:00 a 21:00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 1 =