caixa popular

La Diputació aporta la seua experiència municipal en la promoció de polítiques LGTB al Fòrum Mundial de l’Orgull

La diputada d’Igualtat, Isabel García, dóna a conéixer en la Summit World Pride Madrid el treball de la institució provincial en la posada en marxa de polítiques LGTB en les localitats més menudes

La Diputació aporta la seua experiència municipal en la promoció de polítiques LGTB al Fòrum Mundial de l’Orgull
29/06/2017 -

Donar a conéixer l’experiència de la Diputació de València en la posada en marxa de polítiques LGTB en l’àmbit local. Aquesta és la idea principal al voltant de la qual ha girat la ponència amb la qual ha participat la diputada d’Igualtat de la Corporació provincial, Isabel García, en la Summit World Pride Madrid.

‘Com els governs locals poden fomentar el progrés en igualtat LGTBIQA+’ és el títol de la xarrada, en la qual també han intervingut Juul van Hoof, fundadora i coordinadora de Rainbow Cities Network; Maximiliano Ferraro, responsable de la Legislatura de la Ciutat Autònoma de Buenos Aires; Lol Kin Castañeda, activista pels Drets Humans en Mèxic; i Kevin Peel, regidor de Manchester i membre del Comité Europeu de les Regions.

“Es tracta que hi haja més informació, més coneixement, sobre la realitat LGTB, especialment en les zones rurals, on en ocasions existeix un gran desconeixement”, ha assenyalat Isabel García. Així mateix, la diputada d’Igualtat ha estat present com a moderadora en la taula ‘Sindicats i comunitat LGTBIQ’ i participa en la primera sessió parlamentària global LGTBQI que se celebra en el Senat d’Espanya.

 

Conferència internacional

El Summit World Pride Madrid és una conferència mundial de drets humans engegada pel comitè organitzador del WorldPride Madrid 2017 al costat de la Universitat Autònoma de Madrid. Per la seua banda, la sessió parlamentària global reuneix a càrrecs electes i de govern de diferents àmbits amb l’objectiu d’explorar maneres de col·laborar per a avançar cap a la igualtat de les persones LGBTQI.

Utilitzant les seues posicions d’influència dins de les institucions democràtiques i a partir de la seua experiència en l’exercici dels seus càrrecs, els participants analitzen els desafiaments específics de les seues regions, tractant de definir la millor manera de treballar junts per a utilitzar les seues posicions d’influència i contribuir a aconseguir els objectius de la Declaració del Madrid Summit.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios