25n
25N
25N

La Diputació ajuda a la reobertura del centre multiusos de Benimàmet després de deu anys tancat

El diputat Emili Altur ha acudit a la reobertura del centre i ha destacat el suport de la Diputació a iniciatives de “cohesió ciutadana”

La Diputació ajuda a la reobertura del centre multiusos de Benimàmet després de deu anys tancat
23/11/2016 -

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, va assistir ahir a l’obertura del Centre Multiusos de Benimàmet, el qual s’ha tornat a engegar després de deu anys tancat gràcies a l’aportació de 60.000 euros per part del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Corporació Provincial.

El diputat Emili Altur ha expressat la seua satisfacció per la recuperació d’un local que ha estat tancat durant anys i que ara està posat al servei del moviment associatiu de Benimàmet. “Des de la Diputació donem el nostre suport total a aquestes iniciatives que són decisives per a la cohesió ciutadana i que contribueixen al seu benestar”, ha explicat Altur.

L’alcalde de València, Joan Ribó, i Consol Castillo, regidora de Pobles de València, també han assistit a aquesta reobertura, fruit de la col·laboració entre administracions, ja que parteix de la dotació pressupostària per a engegar-ho prové dels pressupostos participatius.

El centre multiusos de Benimàmet, situat en el carrer Crisóstomo Martínez, està destinat a convertir-se en un referent de la vida associativa i en un espai de cohesió ciutadana. Amb aquesta inversió, s’ha transformat l’antic local del centre per a majors en un espai obert al moviment veïnal i ciutadà de Benimàmet.

“L’objectiu és que es convertisca en un espai de cohesió ciutadana, on s’engeguen activitats que contribuïsquen a desenvolupar l’activitat lúdica, reivindicativa, esportiva i artística”, han explicat els representants municipals.

Aquest local serà compartit entre l’associació de veïns, el col·lectiu Acció Jove i l’assemblea d’aturats, així com “les persones majors que vindran a fer gimnàstica o exercitar els seus dots pictòrics i qualsevol altra entitat o col·lectiu que treballen per a fer de Benimàmet un lloc millor, més dinàmic i participatiu”, ha assegurat Joan Ribó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =