25n
Orgull
Orgull

La Diputació agilitzarà els treballs de millora dels accessos a Sagunt

La corporació provincial també treballarà, a través de les àrees de Turisme i Patrimoni, per posar en valor els atractius històrics i arquitectònics del municipi

La Diputació agilitzarà els treballs de millora dels accessos a Sagunt
17/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, qui li ha transmès la necessitat d’agilitzar els processos d’execució de les actuacions de millora previstes en la redona d’entrada al municipi a través de la CV-324, així com del vial que uneix Petrés i Sagunt i que dóna accés a l’IES Clot de Moro.

La CV-324 constitueix un tram especialment conflictiu, punt habitual d’accidents i de retencions del trànsit rodat, que facilita, a més, l’accés a un centre escolar. Per això, la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha explicat que la corporació provincial “pren consciència de la preocupació manifestada per l’alcalde de Sagunt, donat que es tracten d’infraestructures prioritàries per al municipi i que presten serveis a les persones”, alhora que s’ha compromès a agilitzar i recolzar l’execució d’aquestes actuacions. En aquest sentit, Maria Josep Amigó ha valorat molt positivament que l’Ajuntament de Sagunt “antepose els interessos i el benestar de les persones a qualsevol altre gran projecte”, ha indicat.

Per la seua part, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha sol·licitat ajuda a la Diputació per atendre les qüestions que resulten competència de la corporació provincial, “especialment en matèria d’infraestructures i carreteres, que suposen una necessitat amb certa urgència per al municipi”, ha incidit.

En última instància, Fernández ha agraït a la Diputació “el treball i el suport que presta als municipis”, en el seu cas particular “en matèria de turisme i en matèria de patrimoni”, a més de reivindicar el procediment seguit per l’ens “a l’hora de distribuir els recursos econòmics, atenent a criteris més transparents i justos, i no de forma arbitrària”, ha conclòs.

Així mateix, la Diputació de València treballarà, a través de les àrees de Turisme i Patrimoni, per difondre i posar en valor els nombrosos atractius patrimonials, històrics i arquitectònics de que disposa aquesta localitat del Camp de Morvedre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =