25n
25N
25N

La Dipu t'Eurobeca situa a la Diputació entre les 14 millors entitats europees per a fer pràctiques

La Dipu t'Eurobeca situa a la Diputació entre les 14 millors entitats europees per a fer pràctiques
08/10/2016 -

El programa de pràctiques La Dipu t’Eurobeca ha sigut reconegut per la publicació Le Figaro Étudiant com un dels 14 millors per a realitzar pràctiques, situant a la Diputació de València per davant d’altres entitats com la Cambra de comerç britànica i Microsoft Europea.

Joves europeus han realitzat les seues valoracions sobre els al voltant de 360 programes que actualment trobem a Europa, basant-se fonamentalment en sis criteris clau: la qualitat de les pràctiques i del contracte, l’aprenentatge, la supervisió, la remuneració, l’entorn de treball i les oportunitats per a la seua posterior carrera laboral.

“Aquests elements bàsics que ens demanen els joves són, precisament, els que més hem tingut en compte a l’hora de crear l’estratègia de Gestió i Tornada del Talent, per la qual cosa és una excel·lent notícia per a nosaltres el saber que anem pel bon camí”, ha assegurat el diputat Bartolomé Nofuentes, responsable de l’Àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València i del programa la Dipu t’Eurobeca.

La nova edició de les Eurobeques ja està en marxa, en les pròximes setmanes es coneixeran les destinacions per a realitzar les pràctiques i els joves aspirants podran començar a presentar les seues candidatures. Enguany compta amb un pressupost de 408.723 euros i, com a gran novetat, presenta la possibilitat d’afegir a la primera part de pràctiques a Europa, una segona fase en els ajuntaments valencians.

“La nova Diputació vol estar, més que mai, al costat dels alcaldes; per açò, hem volgut que també els ajuntaments aprofiten l’experiència que els joves han adquirit a Brussel·les i altres ciutats europees on han ampliat la seua formació”, ha explicat Nofuentes, en referència a la part de tornada del talent en la qual des de la Corporació s’està treballant.

El programa de Gestió i Tornada del Talent, al que la institució provincial ha destinat més de quatre milions d’euros, s’articula en tres línies de treball: La Dipu et beca, destinada a joves estudiants universitaris i de cicles formatius; les beques de postgrau, per a llicenciats; i La Dipu t’Eurobeca, que permetrà als llicenciats realitzar pràctiques a Europa.

Aquest reconeixement se suma a uns altres, com el rebut en 2015 per l’entitat social InternsGoPro amb l’etiqueta europea de Qualitat de Programes de Beques en l’Estranger i la nominació al premi de Millor Programa Públic de Tornada i Atracció del Talent 2016 que lliuren la Startup Olé i la Startup Europe Awards.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tretze =