25n
25N
25N

La desocupació torna a descendir a Alfafar aconseguint valors de 2009.

La desocupació torna a descendir a Alfafar aconseguint valors de 2009.
11/08/2016 -

Alfafar torna a experimentar una baixada en la desocupació de la localitat amb un total de 57 parats menys. Actualment hi ha 2.382 persones que es troben a la recerca activa d’ocupació, aconseguint, d’esta manera, nivells de novembre de 2009. Este descens, ve marcat en gran part per les ajudes a la contractació i a l’emprendiment que es desenrotllen des del Consistori des de l’any 2014. D’esta manera la tendència de la desocupació de la localitat és descendent des de l’any 2013.

El model Alfafar, un model que situa les persones en el centre de les seues actuacions, treballa des del 2014, en les ajudes a la contractació per a incentivar així que les i els desocupats del municipi troben una ocupació. A més, des de l’ADL, s’estan duent a terme cursos de formació per a totes les persones del municipi que es troben a la recerca activa d’ocupació, dirigits especialment al sector servicis, englobant l’atenció al públic i l’hostaleria, principalment, a causa de l’àrea destinada al comerç, Alfafar Parc. Una àrea que creix i va necessitant personal format en este sector. Però a més d’estos cursos de formació específics per a este tipus d’empreses, es realitzen formacions per a altres sectors, sent el principal objectiu formar les persones desocupades del municipi.

A poc a poc el treball per a la reducció del número de parats i parades va donant els seus fruits en la localitat. Per al futur, l´Ajuntament d ´Alfafar vol continuar incentivant l’ocupació, a través de convenis amb les noves firmes que s’estan instal·lant a Alfafar Parc, un dels majors parcs en procés de comercialització de tota Espanya. Així mateix, l’Ajuntament continuarà impulsant les polítiques d’ocupació, desenrotllant projectes per al reduir el número de parats i parades en el municipi. Com a mostra d’això, enguany, les ajudes a la contractació van augmentar considerablement, ja que els resultats van ser molt positius en els passats anys.

Amb l’objectiu d’augmentar la transparència, l’Ajuntament d’Alfafar, ha publicat en el seu web municipal la sèrie històrica de dades d’ocupació i desocupació registrada des de l’any 2005. Esta informació, requerida pels veïns i veïnes d’Alfafar, ha sigut recopilada i unificada perquè qualsevol persona puga consultarla i descargarla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =