25n
25N
25N

La demanda de components de portàtils segueix en auge en el segon trimestre del 2020

La demanda de components de portàtils segueix en auge en el segon trimestre del 2020
19/05/2020 -

El confinament al qual ha obligat el coronavirus ha tingut efectes immediats a tot el món. Alguns han sigut devastadors en termes econòmics. Entre ells, els Estats Units ha anunciat que la desocupació pot fregar enguany el 20%, una xifra desconeguda des de la Gran Depressió de 1929.

No obstant això, altres sectors s’han vist afavorits i han augmentat la seua oferta durant aquestes setmanes. Entre ells, la indústria tecnològica ha sigut la gran triomfadora. Videoconsoles, jocs per Internet o components de portàtils són alguns dels productes que més ha demandat la població mundial.

Des de www.portatilmovil.com, una empresa dedicada a la venda de components per a ordinadors portàtils, han vist disparar-se, entre altres, la venda de bateries, pantalles o teclats per a portàtils. No obstant això, els experts alerten sobre la necessitat de fer una compra responsable i no deixar-se portar per ofertes de comerços que desconeixem.

El teletreball dispara les vendes

Una de les principals causes que expliquen l’augment de productes tecnològics al nostre país ha sigut el teletreball. La majoria de les empreses que ofereixen serveis de manera telemàtica han procurat continuar amb el treball, una opció que requereix un bon equip de suport.

A l’hora d’adquirir una bateria, els informàtics recomanen revisar tant la marca com el model de l’ordinador. Així, és necessari estar segur abans d’adquirir el producte, ja que és un component essencial per a poder treballar amb l’equip de manera eficient.

També són corrents les fallades relacionades amb la pantalla del portàtil. Els més comuns tenen a veure amb netejar la pantalla de manera errònia -per exemple, amb alcohol-, obrir o tancar amb brusquedat l’equip o fins i tot col·locar tasses damunt de l’ordinador.

El mateix pot dir-se dels teclats, els trencaments o les fallades dels quals estan relacionats amb la brutícia o el vessament de certs líquids.

Adquirir productes de qualitat

En els últims anys les marques que ofereixen productes tecnològics han augmentat exponencialment. L’auge d’aquest sector i la demanda de la població expliquen fàcilment aquest fet. No obstant això, moltes de les empreses especialitzades en tecnologia ofereixen productes sense qualitat o garantia. L’etiqueta «low cost» també ha arribat als ordinadors.

Per a evitar problemes prematurs, els informàtics recomanen la compra de productes de marca (Apple, HP, Acer…), ja que cada model d’ordinador té les seues característiques pròpies. A més, és important acudir a botigues especialitzades amb vertaders especialistes. En aquesta situació, la majoria dels comerços ofereixen servei en línia o telefònic, de manera que es poden realitzar consultes de qualsevol mena.

Donada la gran importància que té la tecnologia en el nostre dia a dia, els usuaris hem de cuidar els equips amb els quals treballem. Això afecta la cura o la neteja dels equips, una de les principals raons de la seua deterioració. Així, s’ha de passar un drap humit -gens d’alcohol- sobre la pantalla. En el cas del teclat, el més útil és recórrer a un esprai d’aire comprimit o, en defecte d’això, un drap humit lliscat amb cura.

Quant a les bateries o altres components, els experts són els que millor poden assessorar en cada cas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dos =

museo prehistoria