25n
25N
25N

La Creu Roja celebra la VI Gala Solidària de l'Humor

El Teatre Principal acull, un altre any més, el gran esdeveniment el dimecres 21 de juny

La Creu Roja celebra la VI Gala Solidària de l'Humor
19/06/2017 -

Cruz Roja celebra l’esdeveniment, ja comú, de la campanya del Sorteig d’Or 2017 a València dimecres que ve 21 de juny a les 20 hores. La VI Gala Solidària de l’Humor tindrà lloc en el Teatre Principal de la capital. Es tracta d’una cita ja assegurada, des de fa sis anys que va començar a celebrar-se, i que és possible gràcies a la col·laboració de col·laboradors com Frescultura i Circuit Café Teatre, entre altres.

La VI Gala Solidària de l’Humor, s’emmarca cada any en el Sorteig d’Or de la Creu Roja. Comprant un bitllet per 5 € tindràs accés a l’esdeveniment. Una forma de poder compaginar el sorteig de l’entitat amb la venda d’entrades de la gala. Així mateix, el sorteig constitueix una de les principals fórmules per la qual la Creu Roja obté fons no finalistes per als seus projectes i campanyes solidàries amb els col·lectius més vulnerables.

Enguany podràs gaudir de la magnífica presentació de María Minaya, la valenciana amb un currículum per a envejar. Ha treballat en teatre, cinema, televisió, curtmetratges i porta més de 20 cursos formatius a l’esquena. A més, comptarem amb les actuacions d’Óscar Tramoyeres, més de 10 anys en el món de l’humor, va començar en un pub de Rafelbunyol i des d’aqueix dia no ha parat de treballar en el que realment l’apassiona. Paco Enlaluna, qui defineix l’humor com la millor eina per a comunicar les coses dispars de la vida com la poesia, crítica, amor, solitud, alegria i vida. Fa deu anys va treballar com a guionista i actor de comèdia en la televisió, avui dia es considera un escriptor que utilitza la música i l’humor per a transmetre. Finalment, però no menys important, Maria Juan, valenciana, actriu i humorista, amb més de deu anys de carrera professional en el món de l’humor, va començar actuant a l’aire lliure i actualment compagina les seues actuacions amb el nou programa dels dissabtes a la nit de TVE No és un dissabte qualsevol. En resum, quatre professionals en el camp de l’humor i amb un extens currículum per davant que no deixa indiferent a ningú i fa que el públic gaudi en cada actuació. Sens dubte, una gran aposta per a aquest esdeveniment.

Cada any la Creu Roja confia superar els èxits de les gales anteriors i és que en edicions passades han fregat l’aforament complet del teatre. Enguany no volen quedar-se arrere i esperen amb què la gent s’anime i col·labore amb aquest projecte tan important que porta donant vida sis anys i pel qual aposta cada vegada amb més esperances de poder contribuir a l’ajuda d’allò més vulnerables.

La venda anticipada d’entrades a la gala ja està disponible en la seu de Café Teatre (carrer Roca,7); la seu de Creu Roja València (carrer Guillem de Castro, 162) i en el Centre de Dia El Cabanyal (carrer Juan Mercader,1). A més, es poden adquirir en el hall del Teatre Principal el dia 21 de juny d’11:00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. També pots reservar les teues entrades en el 96 380 22 44 amb l’extensió 71612; mitjançant el WhattApp 678 50 09 94 o a través del correu electrònic reservasvalencia@cruzroja.es.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020