25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge obri el termini de presentació de noves sol·licituds per a la venda de 42 habitatges a Orihuela Costa

La Conselleria d'Habitatge obri el termini de presentació de noves sol·licituds per a la venda de 42 habitatges a Orihuela Costa
04/10/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la venda de 42 habitatges protegits que l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) té disponibles a Orihuela Costa.

En els últims mesos, la conselleria, a través d’ EIGE, ha intensificat les accions per a facilitar l’accés a aquests habitatges i per això ha mantingut una estreta col·laboració amb l’Ajuntament d’Oriola. Al juliol es va dur a terme la primera fase de comercialització d’un bloc de 21 habitatges, per a les quals es van presentar més d’un centenar de sol·licituds. Atés que el nombre de sol·licitants admesos en la primera fase va ser superior al dels habitatges oferits, aquests tindran preferència en el procés de venda d’aquesta segona fase per a adquirir els 42 habitatges.

A més de reunions informatives dirigides als interessats a adquirir aquests habitatges, la conselleria va organitzar tres jornades de portes obertes en les quals els visitants van poder conéixer les característiques dels immobles i les condicions de venda, ja que el nou Consell ha reduït el seu preu de venda ajuste a un 40% per a ajustar-ho a la situació del mercat immobiliari.

Els preus varien segons les condicions de l’habitatge, però van des dels 46.900 euros als 68.000 euros. Els 42 habitatges que s’ofereixen en venda completen les 63 de la promoció que estan distribuïdes en tres blocs de 21 situades en el Sector 2 El Barranc, en el carrer Clavo.

Presenten una varietat de tipologies per a poder satisfer les necessitats de les diferents situacions familiars. En cada bloc hi ha 16 habitatges tipus dúplex de 90 metres quadrats; un habitatge adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, dues destinades a famílies nombroses i dos apartaments de 55 metres quadrats.

Des de la seua construcció en 2011, no s’havia aconseguit vendre cap d’aquests 63 immobles. Ara, amb les noves mesures adoptades pel Consell, aquests habitatges són més atractives i accessibles per als ciutadans, la qual cosa s’ha traduït en aquesta gran demanda. La conselleria està realitzant una anàlisi singularitzada de les diferents promocions que disposa en tota la Comunitat per a identificar els problemes que dificulten la seua venda.

En el cas d’Oriola, la primera mesura adoptada va ser la reducció del seu preu i l’organització d’accions informatives i comercials. Per a accedir a aquests habitatges, els seleccionats hauran de complir els requisits establits per la normativa de l’habitatge protegit actual: no ser propietari d’un habitatge protegit i, fins al 31 de desembre de 2015, no tenir ingressos superiors al 6,5% del IPREM.

Les persones interessades podran arreplegar la sol·licitud en les dependències de EIGE a Alacant (carrer Girona, 4) o descarregar-la directament en la web d’ EIGE www.eige.es Para qualsevol consulta poden cridar al 965-934540 o enviar un correu a vendes_eige@gva.es. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà quan s’adjudiquen tots els habitatges.

D’altra banda, cal recordar que EIGE disposa d’una altra promoció de 36 habitatges en la zona d’Oriola Costa. Es tracta de pisos amb superfícies entre 61 i 89 metres quadrats, de dos i tres dormitoris. Totes d’elles disposen de plaça de garatge i diverses de traster. Alguns dels habitatges són tipus dúplex. La previsió és iniciar la seua comercialització una vegada s’haja completat o avançat en la venda dels 42 habitatges del carrer Clavo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 17 =

museo prehistoria