25n
25N
25N

La Conselleria d'Economia Sostenible i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies col·laboren en el desenvolupament de la Llei d'Àrees Empresarials

La Conselleria d'Economia Sostenible i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies col·laboren en el desenvolupament de la Llei d'Àrees Empresarials
28/07/2016 -

La directora general d’Indústria i Energia, Júlia Company, ha mantingut una reunió amb el coordinador de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, (FVMP), Eugeni de Manuel.

En aquest encontre, la directora ha lliurat a la Federació l’esborrany de la Llei d’Àrees Empresarials i del Mapa de Sòl Industrial en la qual està treballant la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i IVACE Parques Empresariales, per al seu estudi i perquè puguen realitzar les seues aportacions “amb la finalitat de millorar i avançar en el seu desenvolupament”.

En aquest sentit, Company ha subratllat que aquesta normativa “volem que nasca fruit del diàleg i del màxim consens entre els diferents agents implicats” i ha recordat que també ha sigut remesa a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (FEPEVAL), i a la Xarxa de Parcs Científics Valencians, (rePCV).

La futura Llei d’Àrees Empresarials de la Comunitat Valenciana persegueix millorar la qualitat dels parcs empresarials, posar-los en valor i atraure inversors nacionals i internacionals.

Aquesta norma generarà l’entorn per a dotar al conjunt d’àrees empresarials de la nostra Comunitat d’instruments i serveis avançats i de qualitat que s’ajusten a les necessitats dels seus treballadors i empresaris. Establirà uns criteris i nivells de qualitat exigibles al sòl industrial, així com la conscienciació d’administracions i usuaris en el manteniment i millora d’aquests nivells de qualitat.

Igualment, pretén fomentar l’associacionisme entre els propietaris i usuaris de sòl industrial i provocar sinergies entre les diferents empreses d’idèntics, o fins i tot diferents sectors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 1 =