25n
Orgull
Orgull

La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament d'Ontinyent assenten les bases per a la construcció d'un nou hospital en el municipi

La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament d'Ontinyent assenten les bases per a la construcció d'un nou hospital en el municipi
20/07/2016 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, han firmat el conveni de col·laboració entre la Generalitat, i l’Ajuntament d’Ontinyent per a la construcció d’un nou hospital en el dit municipi.

El futur hospital, per al que enguany ja s’han consignat 67.000 euros de pressupost, prestarà assistència sanitària a una població total de 58.000 persones i s’alçarà en la parcel·la denominada ‘L´Estació’, situada en la zona DAVA Casa Balones, amb una superfície aproximada 24.988 metres quadrats. El pressupost total estimat és de 26.115.545 euros.

La nova infraestructura sanitària substituirà a l’hospital actual, que presenta importants deficiències funcionals que dificulten notablement l’adequada prestació de l’assistència sanitària de la població.

Després de la firma del conveni, Carmen Montón ha subratllat que “tras la recent aprovació del conveni de col·laboració en el Ple del Consell, continuem donant els passos necessaris perquè el futur hospital siga una realitat i els ciutadans de la comarca puguen disposar d’una infraestructura sanitària pública i de qualitat”.

El present conveni tindrà efectes a partir de la data de la seua firma i mantindrà la seua vigència fins al 31 de desembre de 2018, podent prorrogar-se per períodes d’un any fins a la data d’inici efectiu de les obres de l’hospital i, en tot cas, fins al 31 de desembre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 1 =