25n
25N
25N

La conscienciació sobre el benestar animal arriba als centres escolars a través de tallers educatius

La conscienciació sobre el benestar animal arriba als centres escolars a través de tallers educatius
07/10/2016 -

Els centres educatius que ho han sol·licitat impartixen tot un seguit de tallers escolars que aprofundixen en la voluntat del Govern de la Nau de potenciar el benestar animal, tant des de les polítiques municipals com des de la conscienciació de la ciutadania.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, reforça així el seu compromís amb els drets animals amb l’ampliació dels tallers de sensibilització que hui han començat al col·legi públic Jaume I i que s’estendran per diversos centres que han volgut incorporar-los en les seues ofertes educatives extraescolars. Estes iniciatives estan adreçades a escolars de 8 a 13 anys d’edat (entre el segon cicle de Primària i el primer de l’ESO).

És fonamental que els xiquets i les xiquetes des de molt prompte assumisquen la necessitat de garantir la major qualitat de vida possible per a les seues mascotes. El benestar animal és un dret que s’ha de garantir a partir de la sensibilització de la ciutadania, en especial de la més jove i l’Ajuntament de València continuarà impulsant de forma activa i decidida totes les actuacions encaminades a eixe objectiu”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello.

La primera part d’esta actuació s’imparteix al Centre Municipal d’Acolliment d’Animals Exòtics i Avifauna Urbana. Sota el lema “Un més a casa”, aborda el comerç il·legal d’animals exòtics i pretén sensibilitzar els més menuts i les més menudes sobre una tinença responsable de mascotes. A continuació, hi haurà una visita guiada per vore els animals acollits al centre.

En segona instància es preveu una activitat, ‘Deixa la teua petjada’, en les aules dels centres escolars. Arran d’un conveni signat per la Regidoria de Benestar Animal amb la Fundació ACAVALL, se suma al projecte educatiu que contempla que els professionals de la fundació acudiran als centres acompanyats per dos gossos de teràpia perquè l’alumnat aprenga que amb canvis xicotets poden donar major qualitat de vida a les seues mascotes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria