25n
25N
25N

La Confraria de la Santíssima Creu inaugura el Rastell Solidari

La Confraria de la Santíssima Creu inaugura el Rastell Solidari
31/08/2017 -

El tradicional Rastell Solidari organitzat per la Confraria de la Santíssima Creu com cada any ha estat inaugurat aquesta setmana i romandrà obert al públic fins el 3 de setembre als locals parroquials. Es tracta d’una iniciativa posada per tal de recaptar fons per a Càritas.

Al rastell es poder aconseguir tot tipus de peces d’artesania com socarrats, fonts de vidre, mantells decorats, quadres, caixes artesanals i roba. Així com altres articles donats per les confraries de manera solidària, com material escolar, joguets i llibres entre altres. Els objectes han estat fruït de diferents tallers organitzats per l’Ajuntament que, al llarg de l’any, han estat realitzant les dones d’Alaquàs, a més d’altres articles que han donat solidàriament veïns i veïnes del barri.

La inauguració va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i de la Confraria. Es tracta d’una activitat que forma part de la programació festiva organitzat per aquest col·lectiu i que continuarà el proper dimecres 6 de setembre amb la missa solemne i processó de la Santíssima Creu. La resta d’actes es realitzaran el cap de setmana del 15 i 16 de setembre amb jocs infantils, paelles i torrà, revetlles i dinars de germanor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

caixaontinyent
paterna