25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana lidera a Espanya l'increment d'arribades de turistes internacionals en 2016 amb un augment del 16,2% fins a agost

La Comunitat Valenciana lidera a Espanya l'increment d'arribades de turistes internacionals en 2016 amb un augment del 16,2% fins a agost
01/10/2016 -

La Comunitat Valenciana ha incrementat en un 16,2% l’arribada de turistes estrangers durant els primers vuit mesos del 2016 pel que fa al mateix període del passat any, segons mostren els resultats de l’enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que ha publicat este divendres en INE.

Així, les dades d’enquesta Frontur mostren que la Comunitat Valenciana ha rebut en el període gener-agost un total de 5.557.906 turistes internacionals, un 16,2% més que en el mateix període del 2015.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “els bons resultats que està registrant el turisme estranger a la Comunitat Valenciana confirmen la bona campanya turística d’aquest estiu”.

Per a Colomer, “el bon comportament del turisme en la temporada estival aferma les previsions de clar creixement que vam fer a primers d’any”; Així mateix, el Secretari Autonòmic de Turisme destaca que “este indicador sobre arribades de turistes internacionals és bàsic per a l’increment de la rendibilitat del sector per l’impacte que la seua despesa en destinació té sobre l’economia valenciana i la creació d’ocupació”.

Cal destacar que les dades mostren increment general dels principals comprats emissors, entre els quals destaca notablement l’augment registrat en l’arribada de turistes procedents de França (+56%). A més, el nostre principal mercat, el britànic, ha crescut també en un 14,6%, així com els Països Nòrdics un 15,2% i Itàlia un 21,8%.

Respecte a les dades referents al passat mes d’agost, l’enquesta Frontur mostra que la Comunitat Valenciana va rebre un total d’1.163.254 turistes estrangers, un 10,4% més que la xifra registrada a l’agost 2015.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria