25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana completa la vacunació en la població de majors de 75 anys

Les persones d’entre 60 i 65 anys que no van poder acudir als grans espais de vacunació rebran una nova citació

La Comunitat Valenciana completa la vacunació en la població de majors de 75 anys
25/04/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha completat al cent per cent la vacunació Covid-19 en el grup de població de majors de 75 anys.

Per tant, Sanitat recomana a les persones majors de 75 anys que encara no han sigut vacunats que contacten amb el seu centre de salut per a sol·licitar que els siga administrada la vacuna.

D’altra banda, la Conselleria ha informat que se citarà de nou a les persones d’entre 60 i 65 anys, a les quals s’ha administrat la vacuna d’AstraZeneca en els grans espais de vacunació, que per qualsevol motiu no van poder acudir a la seua cita. Així, en les pròximes setmanes rebran una nova citació.

Sanitat remarca que si un ciutadà no ha pogut acudir a la cita i es troba en el grup de població de 70 a 74 anys, rebrà una nova cita per a vacunar-se, bé per via SMS o una trucada telefònica, en les pròximes dues setmanes.

Finalment, la població d’edats entre 66 i 69 anys, que està pendent de vacunació, rebrà “en les pròximes setmanes” una invitació per SMS o una trucada telefònica i seran citats per a rebre les dosis.

Per a aquests dos últims grups, Sanitat recorda la importància de tindre actualitzats les dades de contacte SIP, un tràmit que es pot realitzar de manera senzilla en la pàgina web de la Conselleria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − set =