25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana acull una nova edició de la Setmana Informàtica centrada en la digitalització de la societat

La Comunitat Valenciana acull una nova edició de la Setmana Informàtica centrada en la digitalització de la societat
24/03/2017 -

El Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana, (COIICV) organitza del 3 al 7 d’abril la 12ª edició de la Setmana Informàtica. L’esdeveniment, que s’ha situat com a referent nacional en les tecnologies de la informació, comptarà amb un intens programa de ponències en les quals participaran acreditats professionals del sector i empreses capdavanteres a nivell nacional i internacional. Per a assistir a les jornades i tallers, el COIICV ha posat a la disposició dels professionals un enllaç d’inscripció per a poder participar gratuïtament en les activitats programades.

Cinc dies de durada, un interessant programa amb més de 30 activitats i dues seus, Alacant i València, configuren aquesta edició amb noves presentacions que tractaran sobre l’impacte de les TIC en els principals sectors productius valencians. Com per exemple, la indústria 4.0 en el calçat o joguet, la innovació electrònica en l’administració i en les empreses, o temes d’actualitat i en contínua transformació com la ciberseguretat, el big data o el marc legal que regula la professió dels ingeniers en informàtica. Una carrera que destaca per ser la 2ª enginyeria en nombre de matriculats i titulats, amb més de 3.000 a l’any, i la tercera amb major demanda d’ocupació, segons l’agència de Col·locació de la Fundació General Universitat de València.

Liderant la Societat 4.0

La Setmana Informàtica 2017 està organitzada amb l’objectiu d’impulsar la promoció i el coneixement per la societat de les últimes innovacions i té en aquesta edició el lema “Liderant la Societat 4.0”. Un fet per a ressaltar la creixent digitalització de la societat, que porta a connectar el món físic amb el virtual, i que permet traure el màxim profit de les noves tecnologies en benefici de tots. En aquest sentit, a més de tècnics i professionals de la informàtica aportarà la seua visió multidisciplinària sobre aquest fenomen Ramón Tamames, polític i Catedràtic d’Estructura Econòmica i uns dels “pares” de la Constitució espanyola, en una conferència que se celebrarà el dimecres 5 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =