caixa popular

La comunitat educativa de Llíria rep el seu tradicional homenatge

L’acte va reconèixer la labor dels professors jubilats enguany i dels estudiants amb millor rendiment acadèmic en el curs 2016-2017

La comunitat educativa de Llíria rep el seu tradicional homenatge
27/09/2017 -

Un any més, l’Ajuntament de Llíria va voler retre homenatge als mestres dels centres educatius edetans que es van jubilar en finalitzar el curs 2016-2017. El teatre de la Llar del Jubilat va ser l’escenari de l’acte, que va comptar amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Consuelo Morató, la regidora de Cultura i Educació, Carmen Feltrer, i altres membres de la Corporació.

En aquesta ocasió, els professors homenatjats van ser Paco Antón, Ferran Guardiola, Isma Rodilla i Josep Aigües, de l’IES Camp de Túria; Manel Polo i Jose Vicente Alcaide, de la Unió Musical; Guadalupe Vicente i Julia Monzó, del CEIP Sant Vicent, i Micaela Faubel i Carles Escamilla, de l’IES Laurona.

En quant als Premis a l’Excel·lència Acadèmica, van ser un total de 22 alumnes de Primària, Secundària, Batxiller i Cicles Formatius els que els van rebre. Marcos García i Carlos Miguel Pascual, de la Unió Musical; Bethlehm Jiménez, Blanca Vila i Héctor Bru, del CEIP Sant Miquel; Pablo Rafael Umbert i Inés Soler, de Santa Ana. També Andrea Blay, Jordi Herrero i Vicent Peña, del CEIP Sant Vicent; Lucía Garrido, Elena Markovic i Tania Oñate, de l’IES Laurona; Lorena Gutiérrez, Jose Vicente Cavero i Aitana Pons, del col·legi Francisco Llopis. De l’IES Camp de Túria, els premiats van ser Miguel Zaragozá, Miguel Simeó, Miguel Ángel Jarabo, Ninra García, Rubén Pradas i Cristina Cirerer.

Concurs Booktrailers
En aquest acte també es va fer lliurament dels premis de l’IV Concurs de Booktrailers per a alumnes de Secundària, Batxiller i Cicles Formatius, organitzada per la Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria. En aquesta edició, el primer premi va ser para Alejandra García, pel seu projecte sobre el llibre “Need you”. En segona posició va quedar Tania Oñate, amb el seu treball sobre “Boy 21”. El tercer premi va ser atorgat a Nina Navarro, pel seu audiovisual sobre “Fairy Oak. El secreto de las gemelas”.

Aquestes obres són audiovisuals la durada de les quals no pot superar els dos minuts de durada, i en les quals els estudiants recomanen un llibre, presentant-ho d’una manera atractiva per a fomentar la lectura.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + divuit =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC