25n
25N
25N

La Comunitat acull una selecció de cuiners per a treballar en estacions d'esquí de Suècia

La Comunitat acull una selecció de cuiners per a treballar en estacions d'esquí de Suècia
28/09/2016 -

La Comunitat Valenciana acollirà el pròxim 18 d’octubre una selecció de cuiners per a treballar en les estacions d’esquí a Suècia aquesta pròxima temporada, un procés que es realitzarà amb la intermediació de la xarxa EURES, els serveis públics d’ocupació europeus, de la qual el Servef és soci.

Suècia té un gran nombre de llocs vacants en el sector de l’hostaleria que, a més coincideix amb la finalitat de la campanya estival en les nostres costes, la qual cosa representa una oportunitat laboral per als professionals valencians.

EURES i el Servef a Suècia i Espanya porten dos anys cooperant en un projecte de captació de professionals d’hostaleria a Espanya. El perfil sol·licitat és el d’un Cuiner/a amb dos anys d’experiència, formació en cuina i un nivell operatiu d’anglès per a treballar en cuina.

Durant aquest període, 50 cuiners espanyols han aconseguit treball en una de les grans cadenes d’hotels escandinaves, NORDIC CHOICE, en diferents restaurants de luxe, com el Gastro de Helsingborg en locals de marcat caràcter espanyol com l’ESCATA GASTRO -TAPES , un dels llocs de moda en Malmö.

En aquesta ocasió, els restaurants que sol·liciten cuiners estan en les estacions d’esquí de Kläppen i Sälen.

La qualitat de la formació dels CdT, les escoles d’hostaleria de la Comunitat, i la nostra gastronomia han sigut el gran reclam utilitzat pel SERVEF, soci de la xarxa EURES a la Comunitat Valenciana, per a atraure a aquestes empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − un =