25n
25N
25N

La comunicadora Fani Grande manté una trobada amb seguidors del seu blog a la Biblioteca Valenciana

‘El Fémur de Eva’ és el seu blog, amb més de 120.000 publicacions i 9.500 seguidors

La comunicadora Fani Grande manté una trobada amb seguidors del seu blog a la Biblioteca Valenciana
01/03/2017 -

La Biblioteca Valenciana ha rebut la comunicadora Fani Grande en el cicle d’Escriptors d’Animació a la Lectura, autora del blog ‘El Fémur de Eva’, un dels més seguits i compartits a les xarxes socials.

Fani Grande és una guionista i escriptora valenciana nascuda a Massamagrell que va començar la seua relació amb els mitjans de comunicació en RTVV amb programes infantils com ‘A Tontas y a Locas’ i ‘Babalá’.

Gràcies al seu blog ‘El Fémur de Eva’ s’ha convertit en una columnista digital influent en el món virtual. Té 9.500 seguidors i més de 120.000 publicacions. Les seues entrades aconsegueixen regularment molta difusió entre els usuaris de Twitter, els quals són tendència no sols de València, sinó també en l’àmbit nacional.

La seua faceta com a bloguer li ha permés consolidar-se com a referent dins de l’articulisme espanyol amb l’elecció de temàtiques totalment lliures i amb un estil propi que redunda en una credibilitat valorada pels lectors que cada vegada augmenten en número.

Fani Grande practica una comunicació directa amb els seus lectors a través de la plataforma del seu blog i les xarxes socials que, al seu torn, permeten una resposta dels seus seguidors als debats i temes plantejats en els seus articles.

També és autora de literatura infantil, on ha triomfat amb títols com ara ‘Empar, fallera major infantil’, llibre que han estudiat els col·legis que han assistit a la trobada: CEIP San Juan de la Ribera de Burjassot, l’IES Santiago Grisolía de Callosa del Segura, el col·legi Altaviana de València i l’EPA Vicente Ventura de València.

Les Trobades amb Escriptors es realitzen de febrer a maig a la Biblioteca Valenciana en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera, i formen part del cicle d’animació a la lectura del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura ‘Llegim, llegim, llegim’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + nou =