25n
Orgull
Orgull

La televisiva novel·la "La Cocinera de Castamar" protagonitza l'inici del VI Cicle de Cinema i Novel·la Negra d'Ontinyent

La televisiva novel·la "La Cocinera de Castamar" protagonitza l'inici del VI Cicle de Cinema i Novel·la Negra d'Ontinyent
21/06/2021 -

La televisiva novel·la “La Cocinera de Castamar”, interpretada per Michelle Jenner i Hugo Silva, ha estat protagonista de l’inici del VI Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent, iniciativa impulsada per l’Ajuntament, el Club de Lectura i el Cine Club Utiye, que tindrà lloc fins al 27 de juny a la ciutat.

L’autor del llibre, Fernando J.Múñez, assistia divendres al Palau de La Vila a l’acte inaugural, que obria el tècnic de biblioteques Natxo Úbeda i que incloïa una xerrada sobre la novel·la. A més a més, intervenien el Llibreter Ximo Soler i el cuiner Rafa Calabuig, qui oferia al seu restaurant un sopar temàtic ambientat en la novel·la. L’endemà, dissabte, la programació incloïa la presentació de la novel·la “El juicio del agua” amb l’escriptor Juan Francisco Ferrándiz, i presentada per José Vicente Nadal.

Els regidors de Cultura i Biblioteca, Àlex Borrell i Ferran Gandia, agraïen la bona acollida a la iniciativa i al Palau de La Vila com a espai per a les activitats programades, i animaven a la ciutadania a assistir a la resta d’actes programats. Aquests inclouen la projecció en tres passes diaris del film “La Vampira de Barcelona” fins dijous 24 de juny a les sales de “El Teler”; la presentació de la novel·la “Camins Dubtosos” divendres 25 al Palau de La Vila amb Joan Carles Ventura; el lliurament del premi “Ontinyent Negre 2021” al crític i analista del gènere negre Àlex Martín dissabte 26 al mateix lloc; o al tancament de la programació diumenge 27 al Teatre Echegaray amb la representació de l’espectacle multimèdia “Miedo 2.0” del cantautor Albert Pla.

Borrell també recordava que des del passat dia 11 s’han fet algunes projeccions a les sales del Centre Comercial El Teler (el clàssic “Perversidad” de Fritz Lang, i el film francés de terror “La Nube”), i que aquests dies segueix oberta a la Casa de Cultura l’exposició dedicada a l’escriptor Manuel Vàzquez Montalban i el seu personatge Pepe Carvalho.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 12 =