caixa popular

La Clavaria de Sant Roc 2017 reconeix a ciutadans i entitats la col·laboració amb la festa patronal

La Clavaria de Sant Roc 2017 reconeix a ciutadans i entitats la col·laboració amb la festa patronal
07/06/2017 -

La Clavaria de Sant Roc 2017 va celebrar, divendres passat 2 de juny en la Sala Polivalent del Tívoli, la II Gala de Reconeixement que des de l’any passat dedica a ciutadans i entitats de Burjassot els quals, any rere any, dediquen un especial suport i col·laboració, a les festes patronals en honor a Sant Roc.

Després de la imposició de la insígnia de Sant Roc als Clavaris per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i del regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, començant pel Clavari Major 2017, José López Tercero García Muñoz, va arribar el moment dels reconeixements. En 2017, s’ha agraït especialment la labor i col·laboració envers la festa del Cos Nacional de la Policia, de la Farmàcia Alcocer, de Fernando Gamón, Santiago López, el jutge de pau Vicente Agulló i la imatge de la Patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, el reconeixement del qual va ser arreplegat per les dones que componen la Clavaria de la Mare de Déu 2017.

A títol pòstum i especialment emotiu va ser el reconeixement que se li va fer a Marcelino Sevilla, Clavari d’Honor, qui va ser Clavari Major de Sant Roc en 2014 i membre de la clavaria durant bona part de la seua vida.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris