25n
25N
25N

La ciutat es prepara per a acollir la convocatòria València contra el Càncer diumenge que ve

La ciutat es prepara per a acollir la convocatòria València contra el Càncer diumenge que ve
29/09/2016 -

El diumenge que ve 2 d’octubre la ciutat acollirà la convocatòria València contra el Càncer, una cita que inclou una patinada, una carrera i una marxa. Des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha disposat un operatiu especial per a garantir el bon desenvolupament de les activitats.

Fins a les 8.000 hores, els residents i el transport públic podran accedir a la plaça de l’Ajuntament pel carrer del Periodista Azzati cap a Roger de Lloria. I de 8.00 a 12.00 h, aproximadament, es procedirà al tall total de la plaça i accessos, necessari per al desenvolupament de l’esdeveniment.

Respecte al trànsit rodat, es compartirà espai amb el circuit per Xàtiva des del carrer de Bailén cap als carrers de Pelai i de Convent de Jerusalem. També estarà obert el pas inferior d’Àngel Guimerà, i es podrà accedir des de Baró de Càrcer i Quevedo.

Així mateix, es podrà circular pel pas inferior de la Blanqueria, i es compartirà calçada fins a Tetuan. El Centre de Gestió de Trànsit recomana agafar rutes alternatives en la mesura del possible, per a evitar les retencions que es puguen generar, atés que, a més, el diumenge a les 12.00 hores, està previst un partit de futbol en l’estadi de Mestalla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 10 =

museo prehistoria
museo prehistoria