25n
25N
25N

La Ciutat dels Arts i les Ciències amplia horaris i activitats aquest pont

La Ciutat dels Arts i les Ciències amplia horaris i activitats aquest pont
06/12/2018 -

La Ciutat dels Arts i les Ciències amplia horaris i activitats durant el pont de desembre, amb més sessions diàries dels tallers científics i visites guiades en el Museu de les Ciències, així com projeccions en l’Hemisfèric. A més, aquest dimecres, a les 18.00 hores, està previst l’encés especial de Nadal, un enllumenat amb detalls en els accessos, llums i estels en l’Umbracle, Museu de les Ciències i Hemisfèric.

El Museu de les Ciències obri del 6 al 9 desembre des de les 10.00 a les 19.00 hores. Durant aquests dies, es programen els següents tallers de ‘La ciència a escena’ amb experiments en directe: ‘Màgia Química’ a les 11.30 hores i ‘Fred, fred’ a les 17.15 hores i ‘Horror al buit’ a les 16 hores. El taller infantil ‘Científic per un dia’ està programat a les 12.30 hores.

Els dies 6 i 7 de desembre es realitzarà el taller ‘Estudie de tv’ a les 11.45 hores. L’entrada als tallers és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada al Museu.

Les visites guiades en les exposicions ‘Mart, La conquesta d’un somni’ (12.00 hores i 17.30 hores) i en ‘Els Nostres Dinosaures’ a les 11.00 hores, 13.00 hores i 16.30 hores. L’oferta es completa amb el ‘Teatre de l’Electricitat’, ‘Simulador Espacial’ o ‘Poal de Projecció Infinita’, en l’exposició ‘Gravetat Zero’, entre altres propostes.

Oferta infantil

A més del taller ‘Científic per un dia’, per als més xicotets en el Museu de les Ciències s’amplien sessions del ‘L’Espai dels Xiquets’ des de les 11 fins a les 18 hores. En la programació infantil de la Ciutat dels Arts i les Ciències, destaquen La pel·lícula d’animació Fulldome ‘Els secrets de la gravetat’, que narra el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein i ‘Robinson Crusoe 3D’, animació infantil en cinema digital 3D.

L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11.00 a les 20.00 hores del 6 al 8 de desembre, i fins a les 19.00 hores el diumenge 9 de desembre. Els espectadors poden triar cada dia entre les següents projeccions: les pel·lícules IMAX ‘Ritmes d’Amèrica’ ‘Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart’, ‘America Wild. Parcs naturals’ ‘Dream Big’ o cinema digital 3D amb ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’.

En l’Umbracle, els visitants poden gaudir també de forma gratuïta del ‘Jardí d’Astronomia’, que reuneix mòduls interactius sobre el Sol i la Lluna. L’Oceanogràfic també amplia horaris i obrirà de 10.00 a 20.00 hores els dies 6, 7 i 8 de desembre. El diumenge 9 de desembre l’horari serà de 10.00 a 18.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quatre =

torrent