25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferirà una programació especial del 16 de desembre al 8 de gener amb actuacions, pista de gel i mercat nadalenc

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferirà una programació especial del 16 de desembre al 8 de gener amb actuacions, pista de gel i mercat nadalenc
23/11/2016 -

El Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències es convertirà de nou, a partir del 16 de desembre, en el passeig més nadalenc de la ciutat de València amb nombroses activitats per gaudir en família i amb amics: tallers nadalencs, pista de gel, comprat amb més de 30 llocs, un racó solidari, zona de ‘foodtrucks’, photocall nadalenc i un Pessebre monumental amb més de 300 peces.

També la Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil sota el lema “Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències” dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del divendres 2 de desembre al Museu de les Ciències. Aquesta nova edició compta amb la col·laboració de la marca SCIENCE4YOU que donarà una joguina educativa a cadascun dels premiats a més de 4 entrades per visitar el Museu i l’Hemisfèric.

Del 16 de desembre al 8 de gener, a l’altura de l’Hemisfèric se situarà la pista de gel real per gaudir de l’experiència de patinar en un entorn únic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències. I al llarg de tot el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle, espai adjacent als llacs del Museu i l’Hemisfèric, els visitants podran recórrer més de 30 llocs del mercat nadalenc on s’exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguines de fusta. També destacarà la varietat en l’oferta gastronòmica amb els ‘foodtrucks’ que s’instal·laran en aquest espai.

Cantajocs i titelles

En el Passeig de Boterells es podrà gaudir d’una àmplia oferta infantil amb una ludoteca d’accés gratuït amb jocs i estructures musicals, i una zona de pagament amb atraccions, llits elàstics, minigolf, jocs de fira i tren a pedals. A més, els nens podran lliurar les seues cartes a Papà Noel, que explicarà contes, i a l’emissari dels Reis Mags.

Del 23 de desembre al 8 de gener, a les tardes se celebrarà un espectacle de titelles. Una altra de les propostes infantils seran les actuacions de cantajocs i jocs amb pinyates els dies 2, 3, 4, 5, 7, i 8 de gener a partir de les 13.00 h. També s’instal·larà un racó solidari on els visitants podran dipositar joguines que es destinaran a diferents ONG’s.

I per segon any consecutiu, a la programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències destaca també la música en directe de Pep Gimeno ‘El Botifarra’. El cantautor de Xàtiva interpretarà el seu espectacle ‘Ja a dalt Nadal’, una recopilació de romanços i cançons típiques per a aquestes dates el diumenge 18 de desembre a les 13.00 i el divendres 30 de desembre, a les 19.30 hores. Més informació i horaris especials en www.cac.es/navidad

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =