25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca el concurs de dibuix nadalenc

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca el concurs de dibuix nadalenc
10/11/2016 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil sota el lema ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències’, dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del pròxim 2 de desembre al Museu de les ciències.

Aquesta nova edició compta amb la col·laboració de la marca SCIENCE4YOU que donarà un joguet educatiu a cadascun dels premiats, a més de 4 entrades per a visitar el Museu i l’Hemisfèric. Els dibuixos individuals es realitzaran en grandària DINA4 i es pot utilitzar qualsevol material que no present relleu. En el revers del dibuix estarà indicat el nom d’autor, data de naixement, adreça personal, telèfon de contacte, col·legi i curs al qual pertany. Els treballs per curs o aula hauran de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i el curs al qual pertany.

La selecció de les obres es realitzarà sobre la base de la qualitat del treball i la creativitat en la interpretació del tema. Les bases completes poden consultar-se en enllaç

La convocatòria del concurs de dibuix és la primera de les activitats que s’engega amb motiu de les festes nadalenques. Del 16 de desembre al 8 de gener els visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències podran gaudir al voltant del Museu de les ciències i de l’Hemisfèric del tradicional mercat nadalenc, una pista de gel, actuacions musicals i tallers per a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 10 =