25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el Dia Mundial del Cor amb una visita guiada

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el Dia Mundial del Cor amb una visita guiada
25/09/2016 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora per quart any consecutiu amb la Societat Espanyola de Cardiologia per a celebrar el Dia Mundial del Cor, que es commemora dijous que ve, 29 de setembre.

Alumnat de tercer de Secundària del Col·legi La nostra Senyora dels Desemparats de Natzaret realitzaran una visita guiada per l’exposició ‘Bosc de Cromosomes’ del Museu de les Ciències acompanyats per uns guies d’excepció: José Ramón Soler, pacient que ha patit diversos infarts de miocardi i porta incorporat un desfibril·lador permanent, i el prestigiós cardiòleg Antonio Salvador.

Els alumnes i alumnes, entre els quals hi ha estudiants amb malalties cardíaques i també amb familiars afectats per patologies relacionades, coneixeran alguns aspectes d’aquest òrgan, com és el seu funcionament, què és un infart de miocardi, el seu tractament hospitalari, hàbits saludables per a evitar malalties cardíaques, etc. L’objectiu és que la classe que reba la visita després guie per l’exposició a altres estudiants del centre interessats en aquesta temàtica. Després del recorregut pel ‘Bosc de Cromosomes’, realitzaran un taller de reanimació cardíaca impartit pel cardiòleg Antonio Salvador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 15 =