25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la Fira-Concurs 'Experimenta' organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la Fira-Concurs 'Experimenta' organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València
27/03/2017 -

Diumenge que ve, 2 d’abril, de 10.00 a 13.00 hores, se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències la 12a edició de la Fira-Concurs “Experimenta” de Demostracions i Experiments de Física i Aplicacions Tecnològiques que organitza la Facultat de Física de la Universitat de València. D’accés lliure i amb la participació de més de 350 estudiants i professors, la fira acull una demostració de més de 75 projectes experimentals construïts per estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

Experimenta, a més de fira, inclou un concurs per als millors projectes. Un jurat constituït per professorat universitari i de centres de Secundària, valorarà el bon funcionament, la correcta comprensió del treball dels concursants i la claredat de les seues explicacions. Hi haurà cinc premis: quatre de 300 euros per cada categoria del concurs segons el cicle d’estudis, i un de 200 euros al projecte més votat pel públic visitant de la fira.

Els visitants tindran l’oportunitat de preguntar pel funcionament de qualsevol dels experiments. I per al públic infantil es realitzarà el taller “Fisicalàndia” amb demostracions senzilles basades en fenòmens naturals. En finalitzar la fira, se celebrarà l’acte de lliurament de premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =

museo prehistoria