25n
Orgull
Orgull

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 815 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho

Es reduïxen les queixes més d’un 27 per cent respecte al mes anterior

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 815 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho
10/01/2017 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de novembre i el 15 de desembre de 2016, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 815 peticions de la ciutadania: 35 reclamacions o queixes, 740 suggeriments, 31 peticions del Síndic de Greuges, cinc peticions del Defensor del Poble i unes altres quatre peticions que no entren en els anteriors apartats. Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat la importància d’este informe “amb què el Govern de la Nau pot valorar quines qüestions preocupen més a la ciutadania”. De fet, el regidor ha indicat que “àrees com la relacionada amb la neteja en la ciutat han experimentat un fort impuls pressupostari per a este 2017 gràcies en bona mesura a la interacció amb la ciutadania. Considerem fonamental que els veïns i veïnes de València ens facen arribar totes les seues propostes per aconseguir una ciutat millor amb la col·laboració de totes i tots”.

Els avisos rebuts en el període analitzat per l’informe suposen una reducció d’un 9,44 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia el període del darrer 16 d’octubre i el 15 de novembre passat, quan es varen registrar un total de 900 peticions. Com a dada més destacable, de fet, hi ha la reducció de reclamacions un 27,08 per cent respecte a l’informe anterior.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (192 i 129, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà i Vivenda són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 15 i 7, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =