25n
25N
25N

La ciutadania fa arribar 908 suggeriments i 53 reclamacions a l’Ajuntament

Passa per la comissió permanent l’informe de queixes i suggeriments de mitjans de setembre a mitjans d’octubre

La ciutadania fa arribar 908 suggeriments i 53 reclamacions a l’Ajuntament
08/11/2016 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de setembre i el 15 d’octubre de 2016. En total l’Ajuntament va rebre en eixe període 1.004 peticions de la ciutadania: 53 reclamacions o queixes, 908 suggeriments, 40 peticions del Síndic de Greuges, una petició del Defensor del Poble i dos peticions més que no entren en els apartats anteriors.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha destacat el volum de comunicacions ciutadanes per a suggerir propostes de millora per a la ciutat. De fet, els més de 900 suggeriments rebuts comporten un augment del 58,19 per cent respecte al mateix període de l’any en 2015. “Els veïns i veïnes de València estan acollint molt bé el caràcter obert i participatiu que el Govern de la Nau està imprimint al dia a dia de la nostra ciutat. Són molts els canals que posem a la seua disposició per a ajudar-nos a construir una ciutat millor, com ara el telèfon, la pàgina web, la seu electrònica i el Registre d’entrada”, ha explicat.

L’Àrea de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha sigut la que més trasllats ha rebut, amb un total de 283, mentre que la de Protecció Ciutadana n’ha rebut 151.

El nombre més gran de peticions en el període analitzat l’han rebut els servicis de neteja en la via pública (174) i els servicis prestats en la via pública (164).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 6 =