25n
25N
25N

La cavalcada de les Magues, un despropòsit més de Ribó contra les nostres tradicions

27/12/2017 -

La cavalcada de les Magues és una ocurrència més de l’alcalde Ribó i els seus seguidors polítics, que per tercer any consecutiu, amenaça de provocar un col·lapse de trànsit en el centre de València, atés que se celebra en un dia de gran activitat comercial en la ciutat, el 7 de gener, amb el començament de les rebaixes.

És a més un espectacle burlesc i provocador, que Ribó ha donat suport a per les connotacions ideològiques que comporta, i que no són unes altres que manifestar una ofensa a les nostres tradicions i creences mil·lenàries.

Desafortunadament per a València, el senyor Ribó i el seu govern tripartit segueixen estancats en el passat. Aquesta cavalcada es va celebrar en un moment de confrontació que els espanyols, 80 anys després, hem superat per a construir un present i un futur sense divisions. Però tot açò a l’alcalde sembla importar-li poc, i prefereix sempre imposar una càrrega ideològica a gran part de les seues decisions.

Els dos anys anteriors, la cavalcada de les Magues va produir innombrables molèsties a veïns, comerciants i compradors. I el que és més greu també es va utilitzar la balconada de l’Ajuntament per a llançar soflames polítiques als xiquets.

Des del Grup Popular de l’Ajuntament, ens vam oposar al fet que els organitzadors utilitzaren la balconada per no tractar-se pròpiament d’un acte institucional. Enguany és previsible que també vulguen que les Magues saluden des de la balconada, la qual cosa ens sembla totalment inadequat, perquè amb eixe criteri qualsevol que organitza una manifestació, concentració o acte festiu podria reivindicar el mateix dret i la balconada acabaria sent un púlpit polític.

Eusebio Monzó
Portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de València

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa