25n
25N
25N

La càtedra ciutat de València UPV d'Inndea patrocina hui el fòrum Ciudad Emprende

La càtedra ciutat de València UPV d'Inndea patrocina hui el fòrum Ciudad Emprende
27/09/2016 -

InnDEA València patrocinarà hui, a través de la Càtedra Ciutat de València UPV, el Fòrum Ciudad Emprende, organitzat per la Universitat Politècnica de València i IDEAS UPV. Es tracta d’un fòrum on es debatrà sobre l’impacte dels ecosistemes emprenedors i la seua contribució a la creació i desenvolupament de l’ecosistema d’empreses locals.

A la jornada es parlarà d’ecosistemes, però també de qui contribuïx a crear-los i quin és eixe ecosistema ideal. Al fòrum assistiran representants de les 20 ciutats més emprenedores del món, entre estes, San Francisco, Boston o São Paulo, i serà InnDEA València qui done a conéixer l’ecosistema emprenedor valencià.

El fòrum comptarà amb la presència de ponents reconeguts en el món de l’emprenedoria com són Lofti El-Ghandouri -fundador d’Impact Hub i dissenyador de l’ecosistema emprenedor de Seattle- o Juan Pablo Rojas, mentor global del programa Google Launchpad Accelerator. A més, les persones participants al congrés podran visitar els espais col·laboratius de la nostra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 20 =

museo prehistoria
museo prehistoria